Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
Tegnap feltelepítettem a Gutsy Gibbont (nem bírtam ki 18.-ig)
Minden működik normálisan, még a compiz is ami eddig esélytelen volt a laptopomon.
Két dolog, teljesen értek:
1.) A gutsy már tartalmazza a broadcom wifi kártya driverét, így nem kell az ndiswrappert használnom. Hurrá. Látszólag minden OK, de a kapcsolat mégsem épül fel.
Az nm-applet érzékeli a routert, a jel erős stb.
A feistyn is csak úgy tudtam csatlakozni, ha a "Kulcstartókezelő"-be minden induláskor beírtam a jelszót. Úgy tudom, hogy ez egy bug volt. Most nem indul el automatikusan a kulcstartókezelő, de nem is jön létre a kapcsolat, hiába adom meg a kapcsolat adatait.2.) Másik ami nem egy óriási probléma, de miért ne legyen tökéletes a rendszer: A rendszer indulásakor hiányzik a boot screen. Az ubuntu felirat és alatta a folyamat jelző csík. Hol és mit kellene átírni, hogy ez látszódjon?
Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest