Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Hogy hogy hogy ezt nem lehet leírni.
Nem emlékszel hányszor telepítettem újra a rendszert, ha bármit is ellálítottam és nem tudtam vissza vodoozni.
Ti meg jöttetek, hogy meg lehet javítani és ütöttétek a fejeteket a virtuális falba.Kitartás 78zolika

Sweet Lou 6
Tudom én azt csak mindennap kellene használni és érteni is kellene hozzá.
Kezdőként, pedig nem hinném, hogy az kelljen legyen az első útam, hogy google vagy fórum segítséget kérjek, ha pl.: nem ismerte fel a monitorom felbontását a rendszer és szerkeszem az xorg.conf fájlt.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest