Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
ÁÁÁ megcsináltam még egyszer és jó lett minden. Meg van mi volt a hiba. A saját könyvtáramat a másik merevlemezen root-ként hoztam létre, majd úgy másoltam át a fájlokat bele. A fő könyvtárra alkalmaztam az engedélyeket, de ez úgy látszik nem hatotta meg a rendszert. Most saját magamként könyvtárastul másoltam át, és így már jól megy, most is arról írok.
Más érdekesség: alkalmam volt 3-szor is átmásolni a partíciót ugyanolyan körülmények közepette egyik merevlemezről a másikra és elég fura dolgot tapasztaltam. Ugye másolás előtt teszteket végez a GParted, hogy rátaláljon az optimális blokkméretre. Háromból három különböző eredményre jutott, először 64 kB, másodszorra 32 kB, míg negyedszerre 128 kB volt szerinte a frankó. Valóban, a tesztek szerint mind a háromszor más-más értékek születtek egyes blokkméretek sebességi tesztjeire. Ezzel együtt nőt a másolási idő is, először ~5, majd ~6, végül ~7 percbe tellett neki ugyanazt az adatmennyiséget átmásolnia. Hát, érdekes...
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest