Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- SSD kibeszélő
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Az ext4-ről azt olvastam, hogy nem véletlen fejlesztették tovább. Lassú és adatvesztéses fájrendszer volt. Nekem nincs tapasztalatom vele, de elhiszem, ha mondják. Különben is logikus. Ha tőkéletes lett volna, nem csinálnak 3-ast és főleg nem 4-est...
Szerk:
Még csak annyit, hogy a pendrájvon szépen lehet látni mikor nyúl írásra vagy olvasásra hozzá. Az XP-en is látom a notesz kis kék lámpácskáján. Nos annyit mondhatok, hogy ég és föld a kettő. Figyelem, leírom mit tapasztalok:
Ext3 és nincs swap, csak akkor pislog a pendrive lámpácskája, ha vagy új progit nyitok, vag yvalamit felírok. Pont.
Ilyen szempontból tehát én nyugodt vagyok. Mondjuk letiltottam az operának, hogy firkáljon. Van elég memóriám, írjon abba. Ennyi.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minecraft
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest