- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Itt egy kép róla, hogy nálam milyen (a fölső sáv az, ahol az ikonok vannak). Érdemes felrakni.

Major Major: tudom én is, de azt is hiába cseszegettem. A screensavert nem éppen emiatt tiltottam le, hanem, hogy ne menjen, ha nem kell, hiszen nem használom. Csak aztán mint ahogy írtam is, emiatt kezdett el a fényerő ugrálni akkor is, ha állt a gép egy ideig. Az összefüggést nem tudom, de miután engedélyeztem, hogy induljon auto, minden rendben lett. Egyébként ha nem tetszik akkor "sudo apt-get autoremove cairo-dock-core" és leszedi az egészet amit felrakott a nem kellő függőségeivel együtt. Nem kell attól tartani, hogy felesleges cuccok maradnak a rendszerben. A saját könyvtáradban meg megtalálod a rejtett mappáját ahol a beállításai vannak, azt törölheted utána.
Aktív témák
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- KONZOL beárazás
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest