Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Itt egy kép róla, hogy nálam milyen (a fölső sáv az, ahol az ikonok vannak). Érdemes felrakni.

Major Major: tudom én is, de azt is hiába cseszegettem. A screensavert nem éppen emiatt tiltottam le, hanem, hogy ne menjen, ha nem kell, hiszen nem használom. Csak aztán mint ahogy írtam is, emiatt kezdett el a fényerő ugrálni akkor is, ha állt a gép egy ideig. Az összefüggést nem tudom, de miután engedélyeztem, hogy induljon auto, minden rendben lett. Egyébként ha nem tetszik akkor "sudo apt-get autoremove cairo-dock-core" és leszedi az egészet amit felrakott a nem kellő függőségeivel együtt. Nem kell attól tartani, hogy felesleges cuccok maradnak a rendszerben. A saját könyvtáradban meg megtalálod a rejtett mappáját ahol a beállításai vannak, azt törölheted utána.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest