Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Itt egy kép róla, hogy nálam milyen (a fölső sáv az, ahol az ikonok vannak). Érdemes felrakni.

Major Major: tudom én is, de azt is hiába cseszegettem. A screensavert nem éppen emiatt tiltottam le, hanem, hogy ne menjen, ha nem kell, hiszen nem használom. Csak aztán mint ahogy írtam is, emiatt kezdett el a fényerő ugrálni akkor is, ha állt a gép egy ideig. Az összefüggést nem tudom, de miután engedélyeztem, hogy induljon auto, minden rendben lett. Egyébként ha nem tetszik akkor "sudo apt-get autoremove cairo-dock-core" és leszedi az egészet amit felrakott a nem kellő függőségeivel együtt. Nem kell attól tartani, hogy felesleges cuccok maradnak a rendszerben. A saját könyvtáradban meg megtalálod a rejtett mappáját ahol a beállításai vannak, azt törölheted utána.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fűnyíró topik
- Hardcore café
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest