Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Itt egy kép róla, hogy nálam milyen (a fölső sáv az, ahol az ikonok vannak). Érdemes felrakni.

Major Major: tudom én is, de azt is hiába cseszegettem. A screensavert nem éppen emiatt tiltottam le, hanem, hogy ne menjen, ha nem kell, hiszen nem használom. Csak aztán mint ahogy írtam is, emiatt kezdett el a fényerő ugrálni akkor is, ha állt a gép egy ideig. Az összefüggést nem tudom, de miután engedélyeztem, hogy induljon auto, minden rendben lett. Egyébként ha nem tetszik akkor "sudo apt-get autoremove cairo-dock-core" és leszedi az egészet amit felrakott a nem kellő függőségeivel együtt. Nem kell attól tartani, hogy felesleges cuccok maradnak a rendszerben. A saját könyvtáradban meg megtalálod a rejtett mappáját ahol a beállításai vannak, azt törölheted utána.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- E-book olvasók
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Napelem
- Battlefield 6
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest