Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Itt egy kép róla, hogy nálam milyen (a fölső sáv az, ahol az ikonok vannak). Érdemes felrakni.

Major Major: tudom én is, de azt is hiába cseszegettem. A screensavert nem éppen emiatt tiltottam le, hanem, hogy ne menjen, ha nem kell, hiszen nem használom. Csak aztán mint ahogy írtam is, emiatt kezdett el a fényerő ugrálni akkor is, ha állt a gép egy ideig. Az összefüggést nem tudom, de miután engedélyeztem, hogy induljon auto, minden rendben lett. Egyébként ha nem tetszik akkor "sudo apt-get autoremove cairo-dock-core" és leszedi az egészet amit felrakott a nem kellő függőségeivel együtt. Nem kell attól tartani, hogy felesleges cuccok maradnak a rendszerben. A saját könyvtáradban meg megtalálod a rejtett mappáját ahol a beállításai vannak, azt törölheted utána.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest