Legfrissebb anyagok
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt
Nekem most ilyen win alól telepítve van fent az ubi. Mennyivel lennék előrébb, ha "rendes" telepítéssel lenne feltéve? Azt olvastam,hogy talán gyorsabb lenne, meg hibárnálás működne, de mennyi értelme van küzdeni vele?
Illetve ha van értelme, akkor van egy magyar leírás,hogy miként kell Win mellé? Nekem most van asszem egy 70 gigás ntfs-em Win 7-el és egy 180 gigás ntfs tárolóként. Régebb kaptam olyan tanácsot,hogy ntfs-es particiót ne b@sztassak méretileg,mert elszállhat a fájlrendszer. Jelenleg egy melóban használt saját notiról van szó és tényleg nem örülnék, ha elszállna....adatmentés azért megoldható előtte, de mivel particionáljam szét ha van értelme?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest