Hirdetés
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt
Nekem most ilyen win alól telepítve van fent az ubi. Mennyivel lennék előrébb, ha "rendes" telepítéssel lenne feltéve? Azt olvastam,hogy talán gyorsabb lenne, meg hibárnálás működne, de mennyi értelme van küzdeni vele?
Illetve ha van értelme, akkor van egy magyar leírás,hogy miként kell Win mellé? Nekem most van asszem egy 70 gigás ntfs-em Win 7-el és egy 180 gigás ntfs tárolóként. Régebb kaptam olyan tanácsot,hogy ntfs-es particiót ne b@sztassak méretileg,mert elszállhat a fájlrendszer. Jelenleg egy melóban használt saját notiról van szó és tényleg nem örülnék, ha elszállna....adatmentés azért megoldható előtte, de mivel particionáljam szét ha van értelme?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs