Hirdetés
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Próbálgatom, telepítgetem az ubit. Múlt héten a sima verzióra nyomtam egy ilyet:
sudo apt-get install kubuntu-desktop
Minden ment is rendesen, néhány cucc nem lett magyar, de nem vészes. Viszonylag probléma mentes volt a rendszer.
Ma egy új telepítést csináltam és a kopasz rendszerre nyomtam egy ilyet:sudo apt-get install kde
Ez is végbe ment rendesen. De most nincs wifim! És még csak azt sem tudom, hogy hol kapcsoljam be! Se egy ikon, se semmi. Átjelentkezek a gnome felületre ott meg minden oké...
Mi a különbség a kettő között? Kinézetre és felépítésre semmi...Igazam van, ha azt mondom, hogy a kde felületre nincs túl nagy hangsúly fektetve? Úgyértem nekem a gnome stabilabbnak tűnik. A kde-ben még a magyar nyelv is ritka madár. Vagyis sokminden nem lett magyar még frissítés után sem.
Kíváncsi vagyok a 9.10 ben milyen lesz. Ha kijön azt ki akarom próbálni, ha nem válik be, akkor marad a gnome! Nem akarok vele sokat kínlódni, annyival nem szebb...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest