Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Nem írsz hülyeséget. Végig próbáltam az összest (hd0,x sd0,x), de mindenre azt írta ki, de csak az sd0-t copy-pasteltem. Az első HSZ-ben leírt alapján akartam megcsinálni, de eredményre azzal se jutottam.
Miután közel 3 órányi szenvedés után rájöttem, hogy 20 perc alatt újratelepítem az egészet. Bash scriptben megvan minden amit apt-vel le szoktam tölteni, és configolni. Home könyvtárat kimentettem, és újra telepítettem az egészet.
Holnap meg viszem a notit szervízbe. Linux alatt lehet a legjobban mutogatni, hogy mit csinál a kijelzőm az inverter csere után. Képmód váltáskor olyan mintha fizikailag lefagyna. Úgy lehet elképzelni, mint amikor az ember rálehel a hideg ablakra, és szépen fokozatosan elfehéredik. Win alatt csak akkor csinálja, mikor készenléti állapotból kerül vissza. Nem a gépnek van baja, mert külső monitorra továbra is ad jelet.
Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest