Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
Pontosabban a source-on lefut a make prepare, de ha utána lirc-en megint futtatom a configurett és a make-t, ugyanaz a hiba.
Ja, még annyi, hogy amikor apt-gettel leszedtem a source-t, reklamált, hogy a lirc csomag nincs fent, függősgi hiba, stb...
Szóval kénytelen voltam felrakni megint. Ez így nem lesz jó a későbbiekben, ha a saját fordítottat akarom használni, ezért leveszem a csomagot, de ha bármit fel akarok rakni, ezt is kell...
Aktív témák
Aktív témák
- Projektor topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval kénytelen voltam felrakni megint. Ez így nem lesz jó a későbbiekben, ha a saját fordítottat akarom használni, ezért leveszem a csomagot, de ha bármit fel akarok rakni, ezt is kell...