Hirdetés
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Először is nagyon köszönöm neked is és másoknak is a segítséget.
Régebb óta szemezgetek linuxal, és úgy döntöttem, hogy az Ubuntut szeretném kipróbálni. Szerintem a konzoltól sem fogok megijedni ha használni kell, szeretem az ilyen programozós, bütykölős dolgokat, mikor napokig töröm a fejem, hogy mi lehet a hiba, és végül tök másutt meglesz

Sajnos az angol nyelvvel vannak nehézségeim, de próbálom fejleszteni a nyelvtudásomat, csak sajnos ez elég nehézkes számomra, utoljára általános iskolában volt olyan tanárom akivel szívesen tanultam és értettem is, de ez más tészta.
Elolvasom amiket küldtetek, és még a héten rászánom magamat arra, hogy száműzzem a winchesteremről a windowst, aztán egy új korszakot nyissak az életemben

Még egy olyan kérdésem akad, hogy az Ubuntu támogatja a 64bites procit? Windows alatt nem próbáltam ki, de hátha a linux szeretni fog, ugyanis a gépem egy A64 3000+ -os processzorral rendelkezik.
Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest