Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Megint segítségetekért jöttem. Szóval van 3 winyóm, az elsőn az XP, a második adattár, a 3.on meg win7 volt telepítve. Miután töröltem a 7-est az EasyBCD-vel letiltattam a bootmanagerét és az XP jól bevált boot.ini-jét használta a gép (törölni nm engedte a 7-es loaderjét). Aztán jött az Ubuntu a winyóra, amin a 7-es volt előtte, megcsinálta a saját managerét, ami eddig szép és jó. Csakhogy én aktiváltam a szunnyadó Win7 loaderjét, ami törölte az Ubi loadert.
Szóval az EasyBCD-vel beállítottam, hogy igen a 3. lemezen Linux van és igen rakjon fel Grubot, csakhogy amikor a listából kiválasztom a Linuxot a Grub konzolja jelenik meg Dos stílusban.
Ugye a Grubot konfigurálhatom, szóval az lenne a kérdés mit állítsak be a Grub-nak, hogy a Linuxot indítsa?
Aktív témák
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- FIFA 16 Playstation 4
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval az EasyBCD-vel beállítottam, hogy igen a 3. lemezen Linux van és igen rakjon fel Grubot, csakhogy amikor a listából kiválasztom a Linuxot a Grub konzolja jelenik meg Dos stílusban.