Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
törölt tag
tudom, hogy nincs hibernálás, de nem zavar. soha nem használtam, talán csak egyszer kipróbálni, de még az is pár éve volt, windows alatt... számomra teljesen szükségtelen funkció.
nekem sajnos több dolog is fagy 9.04 alatt. például exaile, scim-bridge, pidgin, update-manager
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...#14178: köszi, ilyesmire gondoltam én is, cska nem jelzi sehol, és nem tudtam, hogy most akkor ez van, vagy csak meghülyült a csomagkezelő.
hunfatal: ha csak a mappában levő képek léptetése a fontos, akkor erre az alapból az ubuntu részét képező eye-of-gnome is elég. én emellett (thumbnailes nézet, meg pár alap szerkesztőfunkció miatt) gthumb-ot használok, de nem az nyílik alapértelmezettben. elvileg a system - preferences - preferred applications menüben tudod állítani, mi mivel nyíljon meg, de itt csak pár alap dolgot lehet kapcsolni, képnézegető pont nincs..
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...