Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
gyurman
üzenetére
1. Srácok, még mindig keresek megoldást a lehibernált KDE 4.2 visszajövetelkor lockolt legyen és ...
2. Keresem a Full Circle forrását. Hol találom Scribusban?
Ha nincs, akkor OCR progik közül mivel érdemes értelemezni?3. CoLinuxról halottatok? Vagy az AndLinuxról? Ezek olyan linuxok, amik Ubuntu alapúak. Na és gyakorlatilag a problémém az, hogy csak 7.10 van támogatva. Hogy miért fontos ez nekem? Van jópár parancssoros funkció, amit csak a linux tud, azok kellenek nekem winben. Gyakorlatilag kernelből pár cucc. Esetleg mit ajánlotok ilyen megoldásra majdnem friss kernellel? Vagy valami kis erőforrású, de gyors emulátor. Virtualbox kilőve, lassú nagyon.
Vagy valami mini linux kellene nekem. Nem volna gond, ha ubi alapú lenne.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest