Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok esetleg erre tudna valaki válaszolni [link],a vista partíción van egy-pár dvd film ezeket miképpen tudnám egy virtuális meghajtóra felcsatolni az ubuntu alatt?Leszedtem a Prey demót sikerült is feltelepítenem
de amikor indítanám elsötétül a képernyő egy pillanatra és nem indul a játék.Miképpen kellene elindulnom hogy hol a hiba?Párszor volt már a vista újra indult akkor nem tudtam ubuntu alól csatolni a vista partíciókat ilyenkor lehet izomból valamilyen progival felcsatolni?Köszi előre is

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 6GB 1 év gar
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de amikor indítanám elsötétül a képernyő egy pillanatra és nem indul a játék.Miképpen kellene elindulnom hogy hol a hiba?Párszor volt már a vista újra indult akkor nem tudtam ubuntu alól csatolni a vista partíciókat ilyenkor lehet izomból valamilyen progival felcsatolni?Köszi előre is