Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Haladok, zsákutcában!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg beírva, első kérdése az, hogy használja-e a valami kernel buffert viodeo célra, először igen-t válaszottam, aztán csak a billentyűzetkiosztásra kérdezett rá, majd bezárult. Újraindulás után LOW-Graf mód, a monitorra meg azt írta, hogy ugyan érzékel eszközt, de nem tud hozzá használható konfigurációt. Low módban elindítottam, érdekes módon megmaradt a driver, és volt direct rendering, persze monitorral semmi... Ekkor visszaírtam az nv driveres sorokat xorg.conf-ba, majd megint a dpkg-s parancs, most a nem-et választottam, utána kérdések a billentyűzetről, és semmi más, nem módosított a xorg.conf-on.
---------------------------
Próbáltam ismét telepíteni a rendszert HD4670-es karival, most egy LcdTV van rákötve monitorként, a telepítés háttérképe illeszkedik a monitorhoz, de az ablakok 4x akkorák mint lenniük kellene, így nem tudok semmit csinálni. F4-es low módban telepítés dettó, semmi eltérés. XP és Vista is feltelepült tegnap normális felbontással.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)