- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
veze
őstag
dierekt nem tettem meg, mert ahogy a #11199 sz hozzászólásban irtam, ez az alap problémám.. hogy 8.10 alatt nem működik együtt a videó-kártya driverével és nem is smeri fel a zárt meghajtok között
probáltam..hátha elfogadja a 8.04-alatt működő drivert.. hát nem jött be.. 8.04 alatt minden franko, csak nem működik a böngészőben(firefox) a javas alkalmazás..(se konqueror ben) 
szerk: EnvyNG.. az micsoda.. nem tudom sajnos..kipróbálnék bármit csak müködésre birnám 8.10 alatt az ati kártyát.. tulképp nem is akarok játszani vele,csak egy olyan monitorom van..ami kisüti a szemem olyan fényereje van..ha 0-ra van levéve a fényerö akkor használható ugyahogy.. (samsung syncmaster765MB) és jo lenne az ati kártya driver (és control panelja) a fényerön kicsit levenni..és 100Hz-en frissitene 85 helyett... ha erröl lemondanék akkor 8.10 alatt is müködik..
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bioshock 2 Special Edition
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T 12/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
probáltam..hátha elfogadja a 8.04-alatt működő drivert.. hát nem jött be.. 8.04 alatt minden franko, csak nem működik a böngészőben(firefox) a javas alkalmazás..(se konqueror ben)