Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Telepítettem az Ubuntu 8.0.10-esben a Firestarter tűzfalat, kb fél órája. Azóta folyamatosan 1-2 percenkénr piros lesz a tálcán lévő amúgy ugye kék ikon, katt megnézem és ilyeneket ír:Bejövő: összesen:0, komoly: 4
kimenő: 0, 0Eseményekben IP címeket, portokat, Protokollt stb mutat, leírok ide egyet ami pirossal van jelölve és komolyként feltüntetve.

Időpont,--Port:139,--Forrás: itt az IP cím szerepel, -- Protokoll TCP,--Szolgáltatás: Samba (SMB)
Ez a Samba és a Telnet szerepel végig és a TCP, UDP. Ja, van már egy HTTPS is. Van már egy újabb is, ami: Microsoft-ds.
Én nem tudom mik ezek és kell-e foglakozni velük, vagy az Internet forgalmammal kapcsolatos?
A netem egyébként Dunawebes ilyen rádiós, tetőn antenna, kisváros közepén is antenna és így jön a tudás.
De ha így halad, akkor 2 nap alatt annyi oldalt ír, hogy......valamit állítanom kéne?Válaszotokat köszönöm.
Üdv Imre.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest