Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple MacBook
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ati888
üzenetére
Szia!
Én is kezdő vagyok e téren ,de ezt az írást követve símán fel tudod tenni és további hasznos dolgokat is megtudhatsz ami alap szükséglet a mindennapokban.
Telepítés végeztével az újraíndítás útán a "frissítés kezelő" által tett ajánlottakat feltettem.
Újabb újraíndítás követöen a "zárt meghajtók"-ra kattintva endedélyezheted a grafikus kártyád ( amit alapból felismer a rendszer ) ekkor letölti és telepíti a driverét,újraíndítás és kész.(ez a két alkalmazás ott fog visítani a fenti panel gyorsínditó tárában) Vagy pár hsz.-al fentebb olvashatod a "Envyng" telepítésének menetét a vga karidhoz.Internetet nem kell állítgatni (bár én routeren keresztül kapcsolódom) ,raktam már fell régebbi p3-as gépre is ,wifi-s adapterrel ahol a kötelező adatok megadása útán müködőképessé vált netkapcsolat,pedig nem vagyok valami pcguru.
Bíztos sikerül,sok sikert!
Ha tévedtem volna, hozzáértők javítsanak !
Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest