Hirdetés
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
alansmithee
tag
Hello mindenkinek!
nos a helyzet az hogy én amolyan kamu linuxos vagyok :S
kUHU linuxal sokáig szözöltem végül ráhagytam.. aztán pár hónap kihagyás után kipróbáltam az ubuntut... már a 8.04-es verzio volt divatban szal azt raktam fel... csak ámuldoztam hogy hello ati x200-as videokártyával megy a compiz és de jó lesz ez nekem! nah örömöm elszállt mikor filmet akartam nézni és az nem ment! találtam millio egy megoldást, verziot hogy miként lehet ezt kiküszöbölni de mindnek volt valami kis hátulütője szóval nem bajlódtam velük... vagy tökéletesen menjen vagy sehogy... nameg ugye a játékok.. bevallom wine-el egyszeer próbálkoztam és csúfos újraindítás lett a vége szóval azt is ráhagytam.. kérdés: van e EGYSZERŰ megoldás ara hogy szépen menjen a compiz és tudjak filmet nézni és játszani is??? ( Live For Speed; Counter Source.. ) vagy ha nincs akkor milyen videó kártyát vegyek??? én az Asus EN8400GS HTP, HDTV, 256M PCIe-ra gondoltam... az úgy árban teccene.... ezzel megy már minden mint a karikacsapás vagy sok a baj?előrre is köszönöm!! legjobban annak örülnék ha e-mail -ben a gedegoga@gmail.com címre küldenétek nekem a tanácsokat! még egyszer előre is köszönöm!!!!!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kUHU linuxal sokáig szözöltem végül ráhagytam.. aztán pár hónap kihagyás után kipróbáltam az ubuntut... már a 8.04-es verzio volt divatban szal azt raktam fel... csak ámuldoztam hogy hello ati x200-as videokártyával megy a compiz és de jó lesz ez nekem! nah örömöm elszállt mikor filmet akartam nézni és az nem ment! találtam millio egy megoldást, verziot hogy miként lehet ezt kiküszöbölni de mindnek volt valami kis hátulütője szóval nem bajlódtam velük... vagy tökéletesen menjen vagy sehogy... nameg ugye a játékok.. bevallom wine-el egyszeer próbálkoztam és csúfos újraindítás lett a vége szóval azt is ráhagytam.. kérdés: van e EGYSZERŰ megoldás ara hogy szépen menjen a compiz és tudjak filmet nézni és játszani is??? ( Live For Speed; Counter Source.. ) vagy ha nincs akkor milyen videó kártyát vegyek??? én az Asus EN8400GS HTP, HDTV, 256M PCIe-ra gondoltam... az úgy árban teccene.... ezzel megy már minden mint a karikacsapás vagy sok a baj?