Hirdetés
Aktív témák
-
christprhrdv
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, h a "hibát ír ki" az semmit nem mond, csak nem foglalkoztam vele, mert már a 32bitben maradtam... Én ahol tudok 64bitest használok, mert gyorsabb! Persze itt majdnem mind1, hiszen router-ke lesz szegényből, de 32bites progit futtatni olyan, mint gyorsulási versenyen félig nyomni a gázt...
Persze tom, h a progik, amiket felrakok úgyis 32bitesek.Megnézem a memtest-et jó ötlet, bár vindózékkal semmi gondja nincs, valamint ha elindul, akkor már jó (leglábbis most, mert újratettem mindent)...
Bár azt tényleg nem értem, h most (32bitesnél) semmi hibaüzenet, csak boot után villogó kurzor és nem megy tovább... 2 reset, aztán megy minden! Nem lehet atom proci-támogatással valami? Bár én problémát nem olvastam vele kapcs...
Szóval tetszik na! Okos ez az ubuntu!
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze tom, h a progik, amiket felrakok úgyis 32bitesek.