Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Mikrofon topic
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok!
Én is beizzítottam az Ununtu legújabb verzióját, és eddig igencsak tetszik! Hardware felismerés zökkenőmentesen ment, egy dologban nem vagyok biztos, az ATI driver. Ha rámegyek a Systemnél a Driverekre, akkor ott csak a GPU driver jelenik meg, és azt írja, hogy Aktív. Ez így jó? Csak azért, mert ez talán összefüggésben lehet avval, hogy nem tudok rendesen videót lejátszani, mert szaggat (mov-ot és mp4-et próbáltam). Aztán, driver-problémára gyanakodtam, próbáltam feltenni a k-lite kodekcsomagot (annak a linux változatát), de sajnos ezt nem engedélyezte. Milyen lejátszót/kodekcsomagot ajánlotok?Egy más jellegű problémám is van, ez a komolyabb. Ugyebár, azt a telepítést választottam, hogy win mellé, és nem hoztam létre külön partíciót, csak az egyik lemezre elszeparáltam neki 15GB helyet. Csakhogy, én szinte minden tartalmamat (filmek, zenék, képek) azon a lemezen tárolok, de nem teszi tallózhatóvá, illetve meg sem jelenik. Látom azt a lemezt, amin a win van (sokra megyek vele), illetve egy fizikailag is különböző lemezt is. Ez a rendszer "fogyatékossága", vagy valahogyan láthatóvá lehet tenni azt a lemezt is, amire telepítettem (illetve, a fennmaradó helyet).
[OFF]Bár most, közben eszembe jutott egy megoldási lehetőség, de ezt csak akkor tudnám megcsinálni, ha újratelepítem az egész gépet. Leválasztok mindkét OP-rendszernek egy 15GB-os partíciót az egyik lemezből, és akkor elvileg, mindent látnom kell. (nem?)[/OFF]
Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Alkoholista nevelde
- Projektor topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Mikrofon topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest