- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok!
Én is beizzítottam az Ununtu legújabb verzióját, és eddig igencsak tetszik! Hardware felismerés zökkenőmentesen ment, egy dologban nem vagyok biztos, az ATI driver. Ha rámegyek a Systemnél a Driverekre, akkor ott csak a GPU driver jelenik meg, és azt írja, hogy Aktív. Ez így jó? Csak azért, mert ez talán összefüggésben lehet avval, hogy nem tudok rendesen videót lejátszani, mert szaggat (mov-ot és mp4-et próbáltam). Aztán, driver-problémára gyanakodtam, próbáltam feltenni a k-lite kodekcsomagot (annak a linux változatát), de sajnos ezt nem engedélyezte. Milyen lejátszót/kodekcsomagot ajánlotok?Egy más jellegű problémám is van, ez a komolyabb. Ugyebár, azt a telepítést választottam, hogy win mellé, és nem hoztam létre külön partíciót, csak az egyik lemezre elszeparáltam neki 15GB helyet. Csakhogy, én szinte minden tartalmamat (filmek, zenék, képek) azon a lemezen tárolok, de nem teszi tallózhatóvá, illetve meg sem jelenik. Látom azt a lemezt, amin a win van (sokra megyek vele), illetve egy fizikailag is különböző lemezt is. Ez a rendszer "fogyatékossága", vagy valahogyan láthatóvá lehet tenni azt a lemezt is, amire telepítettem (illetve, a fennmaradó helyet).
[OFF]Bár most, közben eszembe jutott egy megoldási lehetőség, de ezt csak akkor tudnám megcsinálni, ha újratelepítem az egész gépet. Leválasztok mindkét OP-rendszernek egy 15GB-os partíciót az egyik lemezből, és akkor elvileg, mindent látnom kell. (nem?)[/OFF]
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest