- Androidos fejegységek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
Aktív témák
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Előre is leszögezem, nem értek igazán a linuxhoz, ezzel szeretnék ismerkedni.
Felraktam az Ubuntut (Ubuntu.hu-ról letölve a legújabb), a helyzet a következő. Telepítettem egy külön vinyóra külön partícióra, nem ahol windows vista van. Addig lehúztam a Windowsos meghajtót (C), nehogy összevariáljon vmit, vagy letöröljön nekem vmit.
Szóval Addig windows vinyó le, ubuntu install másik vinyóra, kész, utána windows vinyót vissza, de nem történik semmi. Bootnál annyit ír hogy GRUB és megáll..
Se linux, se win, se választó képernyő. Csak akkor indul a rendszer ha berakom az install cd-t és arról bootolok, akkor vagy windowst indíthatom vagy az ubuntu live cd-t.
Kérdés: hogy tudnám megoldani hogy legyen bootolásnál választó képernyő és alapjáraton a windowst indítsa (vagy pedig az ubuntut vinyóról cd nélkül persze)?
Köszi előre is a segítséget.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Formula-1
- NBA és kosárlabda topic
- Dacia topic
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Androidos fejegységek
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest