- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
harompek
csendes tag
-
harompek
csendes tag
-
harompek
csendes tag
Legyen könyebb!! akkor DUALVIEW ba hogy tudom kivetiteni a Játékot?
-
harompek
csendes tag
Probáltam Clonozással is az lenne a legjobb de sajna akkor lekorlátozza a MONITOROMAT 1300* os felbontásra (ami a TV ideális felbontása)
Pedig én 1600*1050 ben szeretném használni a monitoromat.
8800Gt m van.
valaki segitsen ..THx. -
harompek
csendes tag
Sziasztok.Megköszöném ha segitene valaki.Játékot hogy tudok áthúzni a masodlagos monitorra DUALVIEW ba?
A Filmnézéss az ok de szeretném ha látnák a játékot miközben én játszom vele.
Elöre is THX a segitséget. -
sharky1376
csendes tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki? Van valami refresh progi, amivel a 8800GTS 1080i 60 Hz-es frissítését át lehet alakítani 1080i 50 Hz-re? A driver alapból nem támogatja. A TV-m viszont csak a PAL szabványú HD-t támogatja. Az ATI kártyáival ez megoldható a PowerStrip-pel, nV-vel viszont nem műxik. Please help valaki!
-
RAMBÓ
aktív tag
Nah közebn még szenvedtem vele, és annyit sokerült kicsikarni a fentebb említett kártyákból ,hogy az X800, ha beteszem a gépbe és nem dugok rá monitort csak a TV-t, akkor úgy működik biosnál meg minden. A 7900Gt úgy sem hajlandó képek küldeni még a biosnál sem. Szerintetek a kártyának annyi?!?! Még március közepéig garis, vajon emiatt kicsrélik, vagy levásárolhatom az árát?!?! (Pixmania)
-
RAMBÓ
aktív tag
CSé.
Probléma: 7900GT, TV-out, rákötöm TV-re, érzékeli hogy van ilyen kijelző, de kép nincs. Próbáltam új drivert rakni, sőt 1 hónapja kicseréltem alaplapot, procit ramot, de még most sem megy. Azt hittem a videókártya KO. De nemrég vettem 1 radeon X800-at a régi gépembe, és most megpróbáltam átrakni ebbe. Azzal sem megy. Ugyanúgy érzékeli hogy van TV, tudok klónozni meg minden, de kép nincs. Próbáltam már több TV-vel, többféle kábellel, de nem megy. Kivittem a TV-t a 3. géphez, amiben egy FX5200 van és azzal elsőre tökéletesen működött úgyhogy nem kábel, scart csatlakozó baja van.
Jah és Windows már volt újratelepítve, mert arra is gondoltam.
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond!??! -
petij
tag
Sziasztok!
Adott egy 2600XT AGP-s videókártya. A probléma a következő: tv-out bekapcsol, film megnéz, minden ok. Aztán következő rendszerindításkor a monitor a tv felbontásán üzemenl(1024*768). Nem is lehet addig feljebb húzni, amíg a tv-out be van kapcsolva. szóval nem lehet állandóan bekapcsolva a tv-out. Mi lehet a probléma??
köszi
-
Norbi_888
csendes tag
Köszönöm, de már sikerült
Az volt a gond, hogy a VGA-nak két monitor kimenetele volt, átdugtam a másikba és már lehet egyszerre használni a kettőt. Az ATI oldalán találtam egyébként a választ.
-
kiviszem
tag
-
Norbi_888
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy hama univerzális kábelt.. (S-video-scart) Ati kártyám van, felismeri a tv-t, de jelengleg csak a monitor van engedélyezve. Ha arra kattintok hogy engedélyezze a tévét elmegy a kép, visszajön a monitor és ugyanúgy a tv le van tiltva. Viszont ha a tv-t a monitor helyett beteszem elsődlegesnek működik, de akkor meg monitor nincs...
Tudna valaki segíteni?
-
mrpromi
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen kábele?
[link]Az a gond, hogy a laptopomon csak VGA kimenet van, és keresek egy kábelt amivel ki lehetne rakni tv-re a képet.
-
mustad
tag
sziasztok
a problémám a következő: a vidikarimhoz vettem 1 komponens kábelt, hogy összekössem a tv vel. sikerült is de a kép nem a legszebb. a tv 1 samsung hd readys tv de nem lcd és nem plazma. a tv elvileg 1024 x 768 a monitorom is. de a tv n sokkal szarabb a kép. én ugy gondoltam hogy azért kapok a tv n 1 olyan minőségű képet mint az xbox 360 nál. mi lehet a baj?
köszönöm elöre is -
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki segítsen pls!
Át akarok térni Vistára, most nyúzom egy ideje, és nem is olyan rossz, de a qrva tv kimenetet az istennek se tudom bekapcsolni... XP-n pöccröff minden. Ezen meg nemtom működésre bírni... Néha egy-egy pillanatra látja a tv-t de két katt után el is tűnik. Szal lényegében nem is látja hogy rá van dugva. 7300GT, svideora kötve a tv. Próbáltam már vagy 6 driverrel de egyikkel se megy. Van valami megoldás? Nekem feltétlen kell a tvout, így meg kéne oldani, vagy marad az XP, de jó lenne a vista. -
flugi
tag
Hali!
Nem tudom mennyire vág a topik témájába: sokáig megelégedéssel használtuk a TV kimenetét a 6600GT kártyámnak. Ez minden átmenet nélkül felmondta a szolgálatot, és ezzel egyidőben a videókari memóriahibájára utaló függőleges csíkozódás jelent meg bizonyos 2D képeken, amik jellemzően a windows sajátjai (másolásnál a repülő papír háttere pl függőleges lila csíkos, és hasonlók)
Sebaj, gondoltuk, végülis működik még a kártya, 3D is megy vele flottul. A másik gépben van egy Ti4200, amin ugyanolyan(nak látszó?) csatlakozó volt, mint a 6600GT-n, ez a kis kerek sok tűvel, amire azt az elosztót kell dugni, amiből az R-G-B, az RCA és az S-video csatlakozó nyílik. Rádugtuk, és néztük a tévét ezzel.
De aztán két hét után ez is felmondta a szolgálatot.
Kérdés: létezik, hogy a tévé vagy bármi elrontja a videókártyának a TV részét, teszemazt úgy, hogy nagyfeszt kap a kártya az RCA kábelen?
Részletek: RCA kábellel ment a dolog, amit egy Sony tévé elülső paneljének 2-es bemenetére tettünk. Klón üzemmódban használtuk, úgy, hogy a videólejátszás fullscreen megy a másodlagos kijelzőn. Ha még valami érdekes van, kérdezzetek.
-
Valaki tudja, hogy a (DVI - DVI_HDMI átalakító - HDMI kábel - Panasonic plazmatv) hdmi-n miért nincs hang?
Azt csak a hdmivel szerelt karik (nem adapteresek) tudják?
Sapphire 2900 pro 256bites karim van...
A laptól távolabbi dvi portra van kötve... -
Lui76
őstag
Egy asus notit szeretnék néha crt TV-re kötni (LG 100Hz 72cm)
6100Go VGA van benne.
Nem tudom kompositra állítani a kimenetet a laptopon, van steril jó kis S-Video kábelem
amit bekötöttem rajz alapján a scart csatiba.
DE fekete-fehér .
Chrom.+ Lum. összefogva ugyebár megjön a szín de kersztbe gyengén csíkos,zavaros.Hogy lehet zavarmentesíteni ?
ill. ha a laptopon a kimenet nem csak 4 pines hanem a közte is van fajta , esetleg
onnan vmi RGB vagy ilyesmi jel is kinyerhető ? -
Bla82
tag
Sziasztok!
Van egy tv-out-os alaplapom, amin a tv-out nincsen kivezetve hátra csak csatlakozóhely van a lap.
Esetleg tud valaki leírást, linket, képet adni, hogy mit hogyan kell összekötni.
-
Cxgrav
aktív tag
Visszatérve a laggra.
Tv-tunert s-video kábellel kötöttem össze a vga-val. Mikor elindítom a felvételt a processzor használtsága felugrik 45%-ra, és ezáltal a játék élvezhetetlen. Ismerősömnek szinte ugyan ez a configja, leszámítva hogy 9800Pro helyett gfx7600GS valamit Pinnacle PCTV helyett Leadtek TV2000 XP és neki nincs laggja...
Valaki nem tudja esetleg hogy miért?
-
Cxgrav
aktív tag
Hi!
Moh:AA-zom már évek óta és akkoriban vettem is egy Pinnacle tv-tunert demo készítés céljából, de sajnos laggolok nagyon felvétel közben iuvcr-el.
Ma kitaláltam, mi van ha veszek egy digitális videókamerát, rákötöm a 9800PRO-m s-videójára és felveszem kamerával az anyagot, majd visszamásolnám a gépre.
Kérdésem az lenne, hogy butaság amit leírtam vagy létezik ilyesmi megoldás?
Köszönöm
-
tothbe
addikt
én pár dolgon változtatnék, de te tudod, elvégre is a te géped lesz.
Azért leírom:
1. asrock lapot nem tennék htpc-be mert nem bírja olyan jól a "szellőzés mentes" rendszert.
2. legalább 2gb ramot tegyél bele, és akkor a hd sem akadály, a pénzbeli különbözet pedig igen kevés.
3. csöndes tápnak zen-t javasolnék(300-ast), nem is olyan drága és full csendes.
4. a 9200 csak 1024x768-at ad tv-outban, így a crt kevés, az lcd-hez meg a kari kevés. Én emiatt és a hd miatt javasolnám egy félmagas 3400-as beszerzését pl. azzal nagyon elégedett leszel, ráadásul új típus is, tehát később avul el. Mondjuk játszani nem nagyon lehet vele, legalábbis Crysis-t nem, de azt szinte semmivel sem lehet rendesen.
És végül 5.-ként, javaslom hogy egy 26" lcd-ben gondolkozz, mert az árba ugyan épp felülről csücskös, de tv-zös géphez kijelzőnek nem lehet jobbat ajánlani egy tv-nél, ráadásul 1366x768-as desktoppal is tökéletes minöségben dolgozhatsz. Javaslom pl. a Samsung LE26S8x-es széria valamelyikét, az még épp belefér és jól is jársz vele. -
emre
veterán
Ezek ugyan a 9250-es vga adatai, de nem tudom most mi az ami számít
# FullStream™ Hardware accelerated de-blocking of Internet video streams
# Video Immersion™ II delivers industry-leading DVD playback
# Integrated MPEG-2 decode including iDCT and motion compensation for top quality DVD with lowest CPU usage
# Unique Adaptive per-pixel de-interlacing feature combines the best elements of the "bob" and "add-field" (weave) techniques
# YUV to RGB color space conversion
# Back-end scaler delivers top quality playback
# 4-tap horizontal and vertical filtering
# Upscaling and downscaling
# Filtered display of images up to 1920 pixels wide
# Hardware mirroring for flipping video images in video conferencing systems
# Supports 8-bit alpha blending and video keying for effective overlay of video and graphics
# Dual integrated display controllers to drive two displays simultaneously with independent resolutions and refresh rates
# Hydravision™ software provides complete control over multi-display configurations with a user-friendly interface
# 400MHz Dual integrated DACs with 10-bit per channel palette
# Integrated DVI-compliant 165MHz TMDS transmitter
# Integrated TV-Out support up to 1024x768 resolution -
emre
veterán
Helló!
Erősen foglalkoztat egy tv-zős pc összerakása.
Előre leírom nem akarok un. házimozi rendszert, csak valami alap rendszert, amin lehet folyamatosan letölteni, keveset eszik, stb.
Nem kell HDMI minőség, viszont desktopként szeretném használni.
A konfigot így képzelem: Asrock Dual-Sat-II alaplap, A64 3200+ proci, 2x512 ram,
valami csendes táp, 9200 radeon , Ladtek tuner (ez vagy TV2000xp, vagy pvr2000)A kérdésem a következő: A 9200-es radeon TV-out-jára mekkora tv-t keressek?
Érdemes ezzel a vga-val foglalkozni, vagy inkább újitsak egy 2400 vagy 2600-as szériára?Mindenképpen kellene vennem valamilyen tv-t, mert a mostanin nincs normális bemenet. (csak rca)
Még nem döntöttem el, hogy inkább egy 22"-24"-os monitor legyen, vagy inkább tv.
És ha TV akkor hagyományos (és ezért némiképp olcsó) 72cm körüli CRT vagy LCD (plazma kilőve)mod: azért ide írtam és nem a htpc topikba, mert ott nem igazán alapgépekkel foglalkoznak. Nem akarok egy vagyont költeni házra, és monitor is csak 100k alatt érdekel.
Köszi
-
Takhanto
őstag
Hy all
6600 gt pci-e karim van. Lg tv-hez van kötve. Vista op.rendszer van fent. Elméletileg ha bekapcsolom a gépet akkor a tv-m egy darabig megjeleníti a bootolást, nálam nem működik,még az asztalnál sem. Beállításnál engedélyeztem a második monitort is,de semmi. Mi lehet az oka? Vagy mit kell csinálnom még?
-
tothbe
addikt
-
Belphi
csendes tag
Még egy kérdésem lenne.
Sajna annó a TV vásárlást elkapkodtam.(Samsung LE37S71 B)
Van rajta HDMI bemenet de az a PC jelét nem tudja fogadni, a kezelésiben is le van írva hogy nem lehet rákotni hdmi-vel a PC-t, csak a DVD lejátszót, beltérit stb.
Valami más jelformátum azt mondják.
Nem létezik valami olyan kütyü ami a videókártyából kijövő DVI jelet át is alakítja
egy DVD-hez hasonló formátumu hdmi jellé? -
korcsi
veterán
válasz
slukeee #2849 üzenetére
Neki vmi olyasmi volt, hogy videómagnón keresztül volt kötve a TV és talán az se volt fikszen rajta, ezért kellett a lezáró, mert csak bekapcsoláskor ellenőrzi a tv-t a kártya. Ha látja az impedanciát akkor bekapcsolja a kimenetet, amúgy meg nem.
Próbál meg svideo-rca átalakító rca-rca kábellel kötni, de lehet hogy a tv kimenet halt meg a kártyán, de azért ki kellene még ezt-azt próbálni, kábelek ilyesmi...
-
slukeee
csendes tag
Nem lehet force-olni sem sajnos, ezt az üzenetet dobja amikor a ccc-ben engedélyezni szeretném a tv-t:
The display you are trying to position is not currently enabled. If you enable it, it will be part of your desktop, and allow you to show windows, use your mouse, and place icons on it. Do you wish to enable this display? YES NO
Ha jól sejtem azt mondja hogy engedélyezzem a windows megjelenítés beállításoknál a másodlagos képernyőt.
Ott is mindig visszadobja a jelölést.Ezt a lezáró ellenállást hogy lehet összehozni?
Köszönöm a segítséget!
-
slukeee
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégen vásároltam egy Sapphire HD2600 XT videókártyát.
Olyan problémám van vele, hogy nem tudom a tv-t használni másodlagos monitorként.
Amikor kijelölöm a megjelenítés beállításoknál a windows kiterjesztése erre a monitorra jelölőnégyzetet és nyomok egy ok-ot, kb 1 másodpercre elsötétül a kép, de utána a négyzet megint üres, a tv-n sem látszik semmi.
Ugyanez a probléma a Catalyst Control Centerben is, visszadobja az engedélyezést. A régi 9600 pro-mnál nem volt ilyen probléma, a kábelek ugyanazok maradtak.
A videókártyán s-video, a tv-n rca bemenet van.
Ha valaki tudja mi lehet a probléma kérem segítsen!Üdv
-
Belphi
csendes tag
Szia!
És végül még egy kérdésem lenne:-)
Ahogy így visszagondolok, elsőként pár hónapig nem volt igazán gond
a képpel a tv-n, kb azóta van ez mióta egyszer bementem a TV menüjében a PC beállítások közé, és ott elkezdtem állítgatni a Képzár csúszkákat.
Szerintem ettől kezdve van a remegés, próbáltam visszaállítani, az autómatikus beállítást is próbáltam, de nem sikerült megszüntetni.
Az alapbeállításokat hogyan tudnám visszahozni vajon?
Vagy marhaság szerinted, nem ettől van?A másik kérdés: ennél a Tv-nél meddig huzhatom fel a PC-ről menő jelnek a frekvenciáját?
A könyv azt írja 1360x768 -60Hz az optimális beállítás.
Meddig huzhatom fel a frekit hogy ne legyen baja hosszú távon a TV-nek?köszi
-
Belphi
csendes tag
Ja és még egy kérdés.
A videókártyán van s-vide kimenet, ami 3 csatiba végződik Y, Pb, Pr.
Ha jól tudom ez is így nagyfelbontásu kimenet.
Ezt a jelet elvileg fogadnia kellene tudni ennek a TV-nek?
Van a Tv-n Y, Pb, Pr bemenet, de annó mikor vettük megpróbáltam így bekötni
de nem sikerült, egy szín hiányzott a képekről.
Már meg nem mondom melyik, de emlékszem néztema képeket, és egyértelműen hiányzott.
Talán a piros? Már a fene se tudja. -
Belphi
csendes tag
Szia!
Köszi a választ, mondjuk nem lettem túl boldog tőle.:-(
Ez az AUO panel hibája lehet?
Lehet hogy van még garancia a Tv-n, esetleg ezt lehetne cseréltetni ha ez a gond?
Ez a panel mit csinál? Mert a normál Tv adásnál nincs gond(beltériről megy scart csatival), csak a PC-ről kapott képnél.
Mit tanácsolsz? -
tothbe
addikt
Nos a problémát alapvetöen vszleg a tv jelenti, mert a samsung 37" panelt nem gyártott maga sosem, hanem az AUO-tól és a CMO-tól vette/veszi.
Viszont a 7x-es széria, ami neked is van , azon belül is föleg az S sorozat esetén(R-nél is volt több, de S-nél szinte mind) nagyon gyenge minöségü AUO panelek kerültek a tv-kbe, amelyek pl. ilyen vibrációt okoznak.
sajna nem egyedi a probléma, rengeteg ilyen volt.
A 8x-es szériánál már megszünt a dolog, mert az S-ekbe is CMO vagy már új AUO panel kerül, ami már jól müködik. -
Belphi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni HTPC ügyben, elég kezdő vagyok a témában (sőőt még kezdő sem)
Van egy Samsung LE37S71 B LCD TV-m,A PC configom:
ASUS M2N-E SLI alaplap
AMD proci
Sound Blaster X-FI XTREMEGAMER 5.1-es hangkártya
ASUS EN8800GTS/HTDP/320M videókártyaA TV a videó kártya egyik DVI kimenetéről van összekötve a PC-vel, egy DVI-VGA átalakítóval. 1360x768-as felbontásban.
A TV-n a képpel nem vagyok igazán kibékülve, igazán a sötét képeknél lehet látni hogy egy kicsit vibrál a kép, próbáltam már mindent állítani, nem sikerült kiküszöbölnöm.
Világos részleteknél semmi gond, csak a sötétnél lehet kicsit észrevenni.Mindent a gépről nézek, szeretnék menél jobb képminőséget összehozni.
Viszont most a komplett videókártya csere sem jön szóba.Lehet hülye kérdés, de létezik olyan direkt TV-out kártya, aminek esetleg van HDMI kimenete? Tehát nem videókártya hanem célirányossan a Tv-vel való összekötésre készített dolog.
Ezzel a configgal egyébként elvileg tökéletes képet össze kellene tudnom hozni?
Egyébként nem használtam eddig asztali dvd-t, csak különböző videókártyák Tv kimeneteit, egy asztali lejátszó elvileg jobb képet produkál mint ez a konfig ?(most a remegéstől tekintsünk el, csak elvileg)
Bocs a sok láma kérdésért, de tényleg kezdő vagyok a téren.:-)
-
tothbe
addikt
de az, csak keverem már a 16:10 monitort a 16:9 tv-vel.
Amúgy a "lecsúszástól" nem lesz baja, mivel itt nincs lecsúszás,. hiszen levágja a megjelenités elött a többit a képröl. csak crt-nél lehetett olyan, hogy az ágyú szélebbre lötte a képpontot a képcsö megjelenithetö részénél, és ettöl a széle folyamatosan elhasználódott, de ez sem volt azért mindenhol igy, több gyártó rájött, és kiküszöbölte egy plusz áramkörrel. -
FefeeX
veterán
-
szatocs
őstag
Köszönöm
Kerestem a guglin, találtam is egy ilyen szerkezetet, amit linkeltél. Csak 15 ezerért. Ennyiért viszont ez nekem drága mulatság lenne
Barkácsolni meg nem kezdek, mert nem akarom kinyírni sem a tv - t,sem a notit
Mégegyszer köszi, ez marad szerintem elméleti síkon nekem. -
tothbe
addikt
válasz
Devil Smile #2821 üzenetére
akkor küldj rá rendesen 720p vagy 1080i jelet ne felbontást állitgass. Ha a kártyád is hd ready akkor tudnia kell ilyet is.És mint már irtam, kiterjesztett asztallal próbálkozz, hogy a monitor felbontása maradjon a jón.
-
Devil Smile
őstag
wow vegigolvastam a hsz em
szep lett mar az idegtol irni is elfelejtettem.. -
Devil Smile
őstag
Hy Tothbe
elvileg HD ready a TV m van is rajta hatul component bemenet
a tv tipusara 2 felel tv is van altalaba a nem azt dobja be ami az enyim hanem egy 50hz es sima tipust ez meg 100h es es elol is rajta van a HD Ready logo ebbol gondolom h mennie kellene es a leirasba is irja a 720as es az 1080as felbontast..
http://www.lge.com/products/model/detail/29fs6r.jhtml
elvileg ilyen a TV m bar a hatuljan nem ez a tipus szam van de mint mondtam 100hz es es a hd logo is ott van meg a leiras is erre a tipusra utal de a tv hatuljan nem ez szerepel szal vhol elbaxtak a matricat..udv
-
szatocs
őstag
CRT tv - nk van, scart van rajta, sárga video bemenet, piros meg fehér audio bemenet, meg s-vhs úgy emlékszem. Az RGB az ebbe hova menne? Vagy leginkább sehova?
Tehát szerintem vagy a dvi-i és a scart, vagy a dvi-i és az s-vhs, vagy video bemenet között kéne megcsinálni a kapcsolatot, viszont nem tudom, hogy milyen eszközökkel lehet ezt a legkönnyebben, legolcsóbban. -
tothbe
addikt
válasz
Devil Smile #2818 üzenetére
A tv amit linkeltél egy abszolút nem hd kompatibilis crt tv, tehát 576 sorral rendelkezik, igy max. 640x480-at küldhetsz rá valósban, annál nagyobbat csak a már általad is emlitett módon.
A megoldás a kiterjesztett asztal és akkor a filmek beállithatóan mennek majd a tv-n full screen-ben is meg a játékok is, de desktop-ként ez egy plusz rész lesz, ahová át kell húzni a porgramokat, hogy ott fussanak. -
Devil Smile
őstag
Hali All
Nagy gonddal kuzdok mar 1 ideje
Asus 8600gt m van (256os)
es a Tv out resszel szivok
sehogy nem akar osszejonni
olyan dologra lenne szuksegem clone ba szeretnem hasznalni de ugy h a monitorom 1280*1024 es felbontasba van a TVm viszont lehet HD is 720 v 1080 sehogy nem sikerul
pedig a composit csatik jok meg minden
de vagy a monitoron nem jo a kep vagy a TV n
nem tudtok vmi jo programot v vmi helpet??
meg akar abba is kiegyeznek h nem kell a HD felbontas csak ne ugy legyen a kep a tv n h 2x akkor a a kep
igazabol filmezeshez meg gamehez hasznalnam a TV t dea kep fele legalabb lemarad ilyen tilitolis lesz a kep ahogy mozgatom az egeret ugy kuszik a kep... :S 1x mar vhogy sikerult anno megcsinalnom de nem tom hogy
de akkor is vmi mas felbontast hasznaltam meg osszehuztam a kepet a tv n
de msot nem talalkozom sehol ilyen lehetoseggel PLS HELP ME!!elore is THX
Jah a Tvn van composit csati a vga bol is az jon ki ha lenyeges (LG lg 29fs2anx)
100Hz HD ready stb stbstb..tenkjuuu
-
-
szatocs
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megvalósítható-e, hogy egy dvi-i jelét egy tv - n meg tudjam jeleníteni, és ne legyen baja egyik készüléknek sem
Kerestem a neten, hogy van-e ilyen, hogy dvi-i to scart, vagy dvi-i to s-video, de nem találtam. Gondolkodtam olyanon is, hogy dvi-i to rgb, és rgb to scart, de nem tudom, hogy itt milyen baki lehet, csak felvetettem az ötletet. Szerintetek meg lehet valahogy valósítani a dolgot, nem nagy pénzek felhasználásával?
Notebook - ról van szó, tehát nincs tv-out.
-
tothbe
addikt
válasz
falaci2002 #2811 üzenetére
örülök, hogy segithettünk. legközelebb majd igyekszem világosabban kérdezni, hátha másnak sem ennyire trivi a dolog.
-
falaci2002
tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Most már tudom, hogy csak egy "igazi" hangkimenet van egy videokártyán, hacsak valaki nem 5.1 vagy hasonló rendszert használ. Ezt a kimenetet - ami gyakorlatilag a pc hangszórójának a kimenete - "kettőztem" meg egy audio elosztóval (HAMA, 999 ft MM-ban). Így most már rendben van a hang a tv-n meg a pc-n is. Most értettem meg, hogy "tothbe" mit értett azon, hogy hol osztottam el a hangot?
Köszi "Fefeex" és "tothbe"!
-
timbi.1
csendes tag
-
tothbe
addikt
válasz
Norbi_888 #2801 üzenetére
Sokkal egyszerübb és biztosabb megoldás ez a kábel.
-
timbi.1
csendes tag
Szia . Bocs de a tegnapi nap éjfélig próbálkoztam .És nem néztem már vissza.A monitor a DVI kimeneten van a TV pedig az s-videon .ja és még valami,, hülyeséget írtam,,a kártya egy Asus p5k se , a proci: cor 2 duo 6550 , 667 mhz 2gb kingmax ram .van benne.A memória 800 mhz lesz azt hétfón orvoslom.ha ez lenne a baj.A tápp csak egy coregen ( tudom kicsit hoki )de azt mondták hogy ,kettő vinchtestert, egy pioner dvd írót, egy flopit, valamint a en8600gt -t gond nélkül elbír . A gép zsír uj.2 napos .Bocsi a félrevezetésért kimásoltam egy hasonló hozzá szólásból..
Elöre is köszi a segítséget. Hali -
Norbi_888
csendes tag
Közben olvasgattam... Ezt néztem ki: S/VIDEO - S/VIDEO összekötőkábel 5,0 m és egy 3,5 Stereo Jack - 2 RCA kábel 5M a hanghoz. A kettő összesen lenne 2k, van ennél jobb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest