- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Hát azért ez vicc ba**ameg... Már az a rohadt sp1 is kintvan, de nvidia alatt még mindíg nem működik a tv-out... Én speciel CSAK EZÉRT használok még XP-t... Áhh....
Carrot: röviden: megnézed milyen csati van a tv-d hátulján. valszeg Scart lesz. (sok-sok lába van..) a vga-don meg svideo kimenet van, tehát veszel egy svideo-rca kábelt, meg egy rca-scart kábelt és összedugod. ha megvan az svideo végét a vga-ba dugod, a scart végét meg a tv-be és kész.
-
LLKobe
veterán
válasz
TazLeacher #2960 üzenetére
A Kane & Lynch témához: defragot próbáltál már?
-
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki segítsen pls!
Át akarok térni Vistára, most nyúzom egy ideje, és nem is olyan rossz, de a qrva tv kimenetet az istennek se tudom bekapcsolni... XP-n pöccröff minden. Ezen meg nemtom működésre bírni... Néha egy-egy pillanatra látja a tv-t de két katt után el is tűnik. Szal lényegében nem is látja hogy rá van dugva. 7300GT, svideora kötve a tv. Próbáltam már vagy 6 driverrel de egyikkel se megy. Van valami megoldás? Nekem feltétlen kell a tvout, így meg kéne oldani, vagy marad az XP, de jó lenne a vista.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest