Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Íme 2 kép... ez a kép fogad, ha bekapcsolom a tv kimenetet.
DAC meghalt? Lehet javítani? Olcsóbb egy új kártya? -
nimfas
addikt
Hova tegyek fel képet?
Itt lehet?
Mail?
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
mondtam kábelfajtát: ''a videojelet én szimpla árnyékolt vezetéken (''sztereo'' vezeték - két ér és 2 árnyékolás) viszem.'' Jobban nem tudom körülírni, de ha úgy kéred, hogy két eres árnyékolt vezeték kell, akkor valószínűleg ezt fogod kapni. Persze sok fajta van, 50Ft/m-től a csillagos égig, igénye válogatja. Én elégedett vagyok az olcsóbbal is, de lehet, hogy másnak ez nem elég jó minőség.
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Ati 9500 kártyám van.... most olyat csinál, hogy a TV kimeneten csak vmi elmosódott képet nyom ki, hullámzik, sötét, mintha le lenne kódolva az adás
Pár napja csinálja, nem a TV hibája, néztem másik tv-n is, most nyomtam vissza egy elmentett rendszert, hátha ott gabajodott össze valami, de semmi változás.
Tud valaki mondani vmit?
Előre is köszi, Nimfas -
fasyrt
őstag
válasz
luciferc #989 üzenetére
Ehh, ez már egy 3-5 éves Samsung TV, akkor még elég jó kategóriába tartozott (Nem ilyen Alien, meg Westel...)
A TV leírását megnézem, de valami kábelfajtát mondjál plz! Teszem azt koax...
A válaszodat előre is köszönöm, én legközelebb postolni majd csak jövő 7 csütörtökön fogok! -
Pilot
tag
A kábelekkel nincs gond. Az fx5200-vel jól működött.
Kártyacsere után nem óhajt működni. Nincs kép bekapcsolás után: a tv fekete, de valami kis zavar azért fut rajta.
A korábban belinkelt képen klón módban a tv-n is mutatott képet az ábra, nekem a gomb megfelelő állásban van, de képet nem mutat.
Váltani lehet az eszközök között, és elég jó kép is van a tv-n.
Jaj, már látom, hogy vennem kell egy lcd tv-t! -
sky77
aktív tag
Ha a kábelek rendesen csatlakoztatva vannak, akkor már bekapcsoláskor illetve bootoláskor is látnod kell ugyanazt a képet, mint a monitoron, ugyanis automatikusan kiküldi a TV OUT-ra is. A driver beállításai (klón mód, színház mód, etc) értelemszerűen csak a windows betöltődése után funkcionálnak.
Szóval adott a kérdés, bootoláskor mit látsz? Ha semmit sem, akkor vagy a TV OUT-al van gond, vagy a kábellel, vagy a motyóval, amire rákötötted. Ezt valahogyan tesztelni kéne.
Re #987: Ha egy idő után hibázni kezd, vagy fagy, vagy bármi rendellenességet tapasztalsz, akkor érdemes komolyabb hűtésben gondolkodni, bár ez egyébként sem árt! Legjobb védekezés a megelőzés. -
Pilot
tag
Ja még egy kérdés. Nincs a karin venti, csak egy pici borda.
Intenzív San Andreas száguldozás után (kb 50 fokos lehetett a borda, mert még éppen nem égette meg az újam) elkezdett hullámzani, remegni a kép. Mint ha, akkora forróság lenne, hogy remeg a levegő. Vajon túlforrósodott a GPU? -
Pilot
tag
Hát próbálkoztam, de a siker elmaradt.
Raktam fel új driver is (5.6). Nem lett jobb. Valaki mondta, hogy húzgáljam ki a kábeleket és akkor majd jó lesz. És tényleg, autómatikusan beikszelte a klón módot, csak éppen képet nem adott hozzá. Így megoldás sajna továbbra sincs.
A szinház módot folyamatosan beszűrkíti, így azt nem piszkálhattam.
További ötlet? -
sky77
aktív tag
Kábeleket helyesen csatlakoztatod, majd az első linken látható képen a TV bal felső sarkában levő ki-be kapcsolóval bekapcsolod. Ekkor lesz aktív, ezek után elvileg már be kell tudnod állítani.
A 2. linken látható képen pedig épp annak a megjelenítőnek a tulajdonságait állítod, amelyikre fölül kattintasz (''1'' ill. ''2'').
Remélem segítettem valamit, vagy legalább ötletet tudtam adni.
Bővebbet most aligha tudnék írni, mert nem a saját gépem előtt ülök, és itt tök más kari van.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sky77
aktív tag
Valahogy így kéne kinéznie a beállításnak:
Bővebben: link
Ilyenkor a monitoron és a TV-n is ugyanazt kell látnod. Ha az ''Átfedés'' (Overlay) fülön beállítod hogy színház mód használata, ott mondhatod meg, hogy a videót milyen formában adja a TV-re.
Asztal kiterjesztése itt állítható (alul láthatod):
Bővebben: link
Ilyenkor a fenti ''1'' és ''2'' elhelyezkedésének megfelelően a kettőt egy képernyőként kezeli, ennek megfelőlen ''osztja szét'' az asztalt is a két megjelenítő között.
Sikerült? -
Pilot
tag
Na, a kedves r9600-osommal minden rendben van. Ha át akarom rakni a képet a tv-re működik. De nekem ez nem felel meg, mert mindkét képet szeretnem egyszerre látni (klón mód). A gond csak az, hogy az a qrva program nem engedi bekapcsolni azt a qrva gombot, amelyhez a szóban forgó funkció kapcsolódik. Csak az egyikre hajlandó képet adni.
Szal ebben kéne a segítségetek.
Az Nvidiával nem voltak ilyen gondjaim, az autómatikusan működött. -
luciferc
őstag
ja, értem. akkor egyszerű. meg kell tudni, hogy a TV tud-e s-video jelet fogadni (a scarton). ha igen, akkor egy olyan kábel kell, aminek egyik végén s-video csatlakozó van, másik vége meg scart. a scartból még kell audio kábelnek is kijönnie (a másik végén értelemszerűen jack dugó), ez megy a hangkártyába, hogy hang is legyen. Ha nem tud s-videot a TV, akkor helyette RCA csatlakozó kell a gépbe és azon megy a kompozit jel.
ha szeretsz forrasztgatni, szerelni, akkor megcsinálhatod magad is, ha nem, akkor biztos van olyan elektronika bolt, ahol megcsinálják neked, ők meg majd tudják, hogy mi kell. -
luciferc
őstag
szvsz egy TV-outos videokártya megteszi. a minősége szvsz elfogadható. a legtöbb mai (vagy mind?) videokártya már tud TV-outot, érdemes olyat venni (ha a mostani nem jó), ami s-video kimenetet is tud, feltéve, hogy a TV tudja azt fogadni.
vagy veszel egy DVD lejátszót, és kiírod DVD-re a dolgokat. -
fasyrt
őstag
Hali!
Azt szeretném a nagyérdeműtől megtudakolni, hogyha veszek 1 TV tunert, akkor onnan a felvett & HDD-re rögzített adásokat hogyan küldhetem ki tv-re? A táv olyan 10-12 méter, kb. fél métert menne szabadban a jel (nemtudom a hőmérséklet a kábel ellenállása, a minőség...).
Melyik a legjobb minőséget nyújtó megoldás?
Melyik megoldás működik a legkevesebb kártyával? -
luciferc
őstag
válasz
Dying Fetus #974 üzenetére
képernyő tulajdonságok, klatty a 2-es képernyőre, aztán bepipálni az ablak alján az asztal kiterjesztése erre a képernyőre opciót.
-
sky77
aktív tag
válasz
Dying Fetus #971 üzenetére
Nagyjából ennyi lenne, igen. Ezek után, hogy milyen üzemmódban szeretnéd használni a TV-n, már a képernyő tulajdonságainál fogod tudni állítani.
-
Dying Fetus
tag
helósztok!
az az igazság, hogy ezekhez a dolgokhoz nem sokat értek
az lenne a kérdésem hogy van egy 9600as radeonom(tv out os) és bedugom a tv outba kábelt és arra az átalakítót és annak a végét pedig a video in lyukba a tvben és kész??(+még videora kapcsolom a tvt)
ja filmnézés miatt lenne fontos
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
-
manrick
tag
Hello!
Olyan problémám lenne hogy összekötöttem a Tv-t a géppel működik is, de ha filmet szeretnék nézni akkor nincs kép csak a monitoron. Miért lehet ez? Előre is köszönöm a segítséget.
Ja igen a videokártyám típusa: Ati 9800 SE softmodded Pro -
TéKrys
senior tag
válasz
somodisoma #960 üzenetére
Esetleg: előbb a tv-t kapcsold be és utána a gépet. Nekem ez bevált (ATI 9600xt, GF3 Ti200) és ilyenkor a VGA felismeri a TV-t és ki is teszi rá a képet.
-
somodisoma
senior tag
válasz
somodisoma #960 üzenetére
Csak várnék még ötleteket mielőtt hazamegyek, hogy legyen mit megnéznem!
-
mehemed
tag
válasz
somodisoma #958 üzenetére
lehet, hogy nem 75ohm a tv es azert nem kapcsol be keress valahol force modot.
-
somodisoma
senior tag
Ahan! Nem tudtam, hogy nem egy a 2! Adtak egy elosztót hozzá, amiből 3 db RCA jön ki, meg egy S-video. Akkor ezek szerint abba az S-Videoba lehet, hogy belemegy az átalakító. Ez jó jel. Próbáltam az RCA-kat, amik az elosztón vannak, de nem jártam sikerrel. Sok időm nem volt próbálkozni. Hogy kell aktiválni a TV-t? (Geforce 6600), Bementem a beállításokba, beállítottam, hogy a 2. monitor a TV legyen, de ki volt szürkülve a TV, nem hagyta aktiválni. Mit csináltam rosszul?
-
TéKrys
senior tag
A probléma (sztem) hogy a videokat csak az elsődleges display-en (képernyőn) jeleníti meg. A képernyő beállításoknál be tudod állítani, hogy melyik legyen az elsődleges és melyik a másodlagos képernyő. (Esetedben mikor a TV-n akarod nézni a filmeket) akkor állítsd a TV-t az elsődlegesre.
-
TéKrys
senior tag
válasz
somodisoma #953 üzenetére
Amit vettél az a ''normális'' S-Video csatlakozó. ''Bibi'' a VGA kártyán van. Az ugyanis nem a hagyományos S-Video csatlakozó. Ilyen csati általában a VIVO-s (Video-in, Video-Out) kártyákon van,(egyik vége megy a kártyába a másik vége pedig egy elosztó van attól függöen hogy ki- vagy bemenetként akarod használni)vagy pedig kapnod kellet volna hozzá egy átalakítót (egyik vége a kártyába, a másik meg S-Video vagy RCA). Ha szerencséd van, egy számtech boltbankapsz hozzá átalakítót.
Remélem érthetően fogalmaztam. -
sz.9
tag
Hali!
Van egy geforce FX5200-as videokártyám és s-videon keresztül kinyomtam tv-re.Az a baj,h csak Win Mediaplyeren hajlandó megjeleníteni a vidokat,más lejátszókon csak a fekete kép van.-mármint a tv-n
A másik gond,h ha Win Mediaplyerrel meg is jelenik a video és kiteszem teljes képernyőre ,az egy-két másodpercen belül el is tűnik tv képernyőjéről és ott is csak a feketeség marad....
Ha van tapasztalatotok a beállításokkal kapcsolatban légyszi írjátok meg!
Köszi!
[Szerkesztve] -
somodisoma
senior tag
Na akkor a problémám a következő:
Tegnap gondoltam egyet: kikötöm a VGA-mat a TV-mre. A VGA-nak S-video kimenete van, a TV-nek CSAK RCA bemenete. VGA kártyához csak S-video-S-video kábelt adtak. Gondoltam egyszerű a dolog Van RCA-RCA kábelem, veszek egy S-video-RCA átalakítót, és kész. Bementem hát a MediaMarktba, vettem is egyet, 1960 forintért. (Kicsit húzkodtam a számat). Hazamegyek, erre jön a meglepetés, hogy az átalakító amit vettem nem megy bele, a VGA-ba, mert van egy plusz pöcök rajta. Lábak ugyanazok, de nem megy bele.
Kérdés: milyen átalakítót vegyek akkor?!?!? Hogy tudom megoldani a dolgot? -
becksim
aktív tag
Csao!
No sikerült elbasznom a tv-nézőkét, és már órák óta szarozok vele, de nem jutok dűlőre...
A következő a gond: ati 9600xt tv out svideo-rca kábellel TVre kötve. Ment szépen hónapokig.
Nemrég feltettem egy újabb omega drivert, azóta beszart. Hiába teszem át a megjelenítőknél pal-b-re, annyira durván magas színerőt produkál, hogy nézhetetlen.
Ha a színt leveszem és a kontrasztot felteszem (ez mind a gépen az omega driver control paneljén) akkor meg bazi sötét.
Próbáltam a drivert kipusztítani, sima catalistot feltenni, de nem oldja meg. Bootoláskor már rossz a kép, sztem nem pal-b jelet ad, hanem ntsc-t.
Valakinek van valami ötelete? -
salazar
csendes tag
na akkor konkrétan tud valaki valami olyan megoldást a szebb tv kép érdekében amit valami új hardverrel meg lehet valósítani?
-
Chub
tag
válasz
luciferc #942 üzenetére
Sziasztok!
Lenne 1 problémám: TV-outos kártyával küldöm a képet a TVre, videónézés céljából. Megy is minden jól, csak 1 a gond. Akár divxes filmet, akár dvdt nézek számítógépen, a TVn a kép nem az igazi. Nehéz leírni, pontosan mi a gond, de megpróbálom. Néha, főképpen a nagyobb mozgásoknál, vagy amikor az egész kép mozog a filmben, a TV képe torz lesz. Értsd ugy, hogy lesznek 1-2 centi széles, vízszintes csíkok, amik elcsúsznak picit. Mintha lassabban frissülne a képnek az a része. A hiba sajna nem determinisztikus, tehát ugyanannál a filmrészletnél néha előjön, néha nem. De azért elég jól elő lehet hozni, főleg a sok mozgást tartalmazó részeknél. Megérzésem szerint 1 kis idő után egyre gyakoribb a hiba. Filmnézés kezdetekor alig fordul elő, aztán 1re sűrűbben, picit mintha összefüggene vminek a melegedésével. De ez lehet, csak érzéki csalódás. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet ennek a hibának az oka? A rendszer paraméterei a következők:
Ati Radeon 9600XT TV-OUTal, S-video (asszem) - RCA átalakító, RCA-RCA 5mes hosszabbító, ez megy a videó RCA-IN-jébe. a videó RCA-OUTjából megy egy RCA-RCA kábel a TV RCA bemenetére, ami a videójelet viszi át. Tehát ugy tudom nézni, ha a videó be van kapcsolva és a TV a videocsatornára van állítva.
Kérem segítsen, akinek van ötlete/tapasztalata/tippje, hogy mi lehet a gond forrása!
Chub -
Jarod1
veterán
Kibaszhatja a vidokartyat ha TV-re van kotve?
-
salazar
csendes tag
Tud valaki arra megoldást hogy a pc-ről szebb képet kapjak a tv-n mint az videókarin kijövő kép. Úgy értem nem vagyok megelégedve a tv képpel ami az x800-as kártyáról s-video-n keresztül kimegy a tv-re. Lehet ezen javítani valamilyen módon? Előre is THX
-
Robert7x
aktív tag
Esetleg itt is van... Bővebben: link
-
luciferc
őstag
természetesen lehet. venni kell egy galvanikus leválasztót, általában izolátornak hívják és 1-4 ezer Ft között kapható antenna szaküzletekben. Ha a kábelTV izolátor hatására nem gyúl értelem a fejükben, akkor kérj földhurok megszüntetésére való kütyüt, így hátha értik. Ha még mindig nem, akkor vagy rossz boltban vagy, vagy túl csinos az eladó
Ez a kis mütyűrt a kábelTV drótjába kell betoldani, így otthon néz meg előre, hogy hol férsz hozzá csatlakozáshoz a kábel mentén, nézd meg, hogy milyen csatlakozók vannak, és annak megfelelőekkel szerelt izolátort kérj.
Ha érdekel a háttér, hogy miért gerjed össze, akkor keress rá a földhurok szóra ebben a topikban, ha jól emlékszem itt is beszéltünk róla. meg más topikokban is. -
Boxer001
veterán
Sziasztok! Nincs valakinek egy felesleges tvout kártyája?
-
Triumph
tag
Sziasztok
Az lenne a problémám hogy ha összekötöm a gépet a tvmmel akkor a monitoromon a kép elkezd rezegni mintha gerjedne valamitől. Egyből ahogy a kábelt bedugom a tvbe.
A megjelenítőeszközöknél még be sincs kapcsolva a tv meg a herz se alacsony de nem is úgy vibrál.
Tudna nekem valaki segíteni hogy miért van ez?
Ja 9600 pro a kari és vivos -
kodani
tag
Sziasztok!
Be lehet azt állítani valahogy Ati Catalyst-ben, ,hogy át tudjak váltani egyetlen billentyűkombinációval 800 x 600-as felbontásról 1024 x 768-asra?
Előre is köszi -
luciferc
őstag
válasz
24thmoment #926 üzenetére
nem tudnál egy fotót feltenni a képről? hogy mégis milyen a zaj.
-
24thmoment
aktív tag
válasz
luciferc #925 üzenetére
igen, az rendesen be van állítva....
mondjuk a nvidia drivereknél volt valami olyan beállítás ahol ''s-video'', ''composit'' és automatic között lehetett választani. ha hasonló képpen zajos volt a kép akkor csak átállítottam compositra és ok volt. most bár nem annyira zajos a kép de ha most is lenne ilyen lehetőségem szerintem az megoldaná a problémát. -
luciferc
őstag
válasz
24thmoment #924 üzenetére
a kártya kimenete át van állítva PAL-ra? alapból lehet, hogy NTSC-n van.
-
24thmoment
aktív tag
üdv mindenkinek
van 2 problémám: egyik az hogy a nemrég vásárolt videókártyámat ha összekötöm a tv-vel igencsak zajos lesz a kép a tvn.értsd: élesség, színek ok minden szuper lenne de nagyon nagy a zaj, olyan nagy hogy engem zavar.
a másik problémám az hogy egyáltalán nem értek a dologhoz. volt már gforcemx4 és 5500am de ott csak kicsit csíkos volt a kép a zajjal egyáltalán nem volt probléma.
tehát a résztvevők: club3d radeon 9800se 7pines svideo kimenettel egy samsung tv. a tv-n van olyan sárga video-in dugó illetve a scartba van egy s-video, sárga, fehér, piros ''dugó''... aszzem ezek az rca csatlakozók.a videókarin meg van egy s-video out.... nem 7pines
amit eddig próbáltam: vga svideo--> tv rca (tv oldalán)
vga svideo-->tv rca (a tv scart-jában lévő csatlakozón kersztül)
vga svideo-->tv svideo (a tv scart-jában lévő csatlakozón kersztül)
a kábelek amiket használtam:
svideo(7pin)-rca átalakító majd innen sima rca kábel (2m)
svideo(4pin)-rca kábel (7m)
svideo kábel (1,5m)
az előző kártyáimhoz is detto ugyan ezeket a kábeleket használtam úgyhogy nem értem!
a tud kérem segítsen! -
tigerleslie
tag
válasz
Törzsfőnök #922 üzenetére
Hát még a driver frissitést probálhatod meg, vagy veszel S-video-scart áttalakitót és ugy. De ha van S-video bemenet a Tv-n akkor nemtom mi lenne az értelme.
-
Törzsfőnök
tag
válasz
tigerleslie #921 üzenetére
hát nem túl bíztató. Nem szeretnék videómagnót is közbeiktatni, csak van valami egyszerűbb megoldás: szoftver vagy kábelátalakító vagy valami kártya BIOS frissítés
-
tigerleslie
tag
válasz
Törzsfőnök #919 üzenetére
Nekem volt ilyen, de nekem a TV nem birta.Átdugtam videon keresztül és ugy jó lett. De azért sz*vtam vele vagy 2 napot én is.
-
Törzsfőnök
tag
up
Valaki egy egyszerű megoldással tud szólgálni? -
Törzsfőnök
tag
Hello
régi gépemben (Intel P3 Celeron 667@950Mhz, 384MB SDRAM, ASUS P3BF lap )
muzsikál egy Leadtek GeForce2 GTS videókari. S-Video TV kimenet (4 tüskés) is van rajta, de rádugva a TV-t eddig csak fekete-fehérben tudott működni. Egy új Panasonic TV-re kötöttem rá aminek van S-video bemenete.
Nem tudom mi lehet a baj, Már sok programal próbálkoztam, meg néztem a NTSC-PAL-SECAM módokat, de semmi változás nem történt. Kábel probléma lehetséges? Vagy szerintetek mivel van a gond? Valakinek volt hasonló problémája?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tigerleslie
tag
Jah igen, mondjuk nekem azért egyértelmü volt hogy össze van dugva a TV-vel. Ha nincs vagy nem látja akkor nincs nview.
-
Lord Zero
addikt
naakkor mondanám: ha nincs nview menüd, az attól lehet, h a gép (pontosabban a kártyád) nem látja mindkét eszközt egyszerre (tv + monitor), ergo a klón módnak így ebben a formában lőttek
van dvi kivezetés az fxeden? ha igen, tedd arra a monitort (má unom leírni)
szerk: az nview desktop manager az teljesen más (ha ez disabled, attól a clone mode és tsai még lazán működnek)
[Szerkesztve] -
codec
senior tag
válasz
tigerleslie #914 üzenetére
Igen ez van.
Tehát ha ezen értelemszerűen végmegyek, akkor lesz ilyen Nview menüpontom, ahol belőhetem a klón módot és a tv-n is bejön a monitor képe. -
codec
senior tag
válasz
tigerleslie #912 üzenetére
Sajnos nincs ilyen media centerem
Forceware 71.24-es drivert telepítettem, ezt nem szívesen cserélném le, végre valami ami jól müxik, millió xar verzió után.
De ha tudsz ajánlani egy tutira működő verziót akkor azért megpróbálom azzal is. -
tigerleslie
tag
nah mind 1 megkeresem neked
A tálcán nincs neked olyan hogy Nvidia media Center? Ott a varázsló inditása.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tigerleslie
tag
hábazz nemtok képet beszúrni
[Szerkesztve] -
codec
senior tag
válasz
tigerleslie #909 üzenetére
Igen-igen, ez az amire szükségem lenne....
Mit és hol kell elindítanom, hogy legyen ilyen Nview menüpontom a driveren belül? -
codec
senior tag
válasz
tigerleslie #907 üzenetére
Ez a menü drivertelepítés után egyből ott volt, vagy kellett valami tvdetect vagy hibakeresés, vagy valami varázslót elindítani, esetleg valahol valamit kipipálni?
Nálam a második(fenntrőlisplay mode Timing)
-
codec
senior tag
válasz
tigerleslie #905 üzenetére
Érdekes...
Látom a bal oldali menüsort, de ezt az Nview menüt nem látom benne.
Figyu tudnál screeneket küldeni a beállításokról?
mail: codec@vipmail.hu
Előre is köszi! -
codec
senior tag
válasz
tigerleslie #901 üzenetére
Ezt az nview-ot hogy tudom előhozni?
vagy az nview desktop manager-re gondolsz?? -
luciferc
őstag
válasz
tigerleslie #895 üzenetére
ez egy kis 55cm-es samsung, ez tuti nem tud s-video jelet fogadni, viszont a videód valószínűleg valami 6 fejes képződmény, és az igen.
-
tigerleslie
tag
Nah akkor megprobálom: Szóval én vettem egy S-video kábelt, egy scart áttalakitóval. Nem tudom te hogy szeretnéd de nekem a TV-n direkbe nem ment csak FF-ben. Bedugtam scart-ot a videoba és ugy már szines lett. Nos ha az összedugás megvan akkor asztal-tulajdonságok-beálitások-speciális, és ott van olyan fül hogy Geforce5200-katt és az új ablaknál baloldalt megjelenik még egy kisabalak ott asszem a második a sorban a nwiew, arra katt és klón. aztán már csak be kell álitgatni. Ha nem megy kérdezz még ha tudok segitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- GIGABYTE GTX 1660 OC 6GB GDDR5 Videokártya!
- Gigabyte AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16G bontatlan, új , 3 év garancia
- Asus Dual RX 6600 XT OC 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest