Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4433 üzenetére
Comodo lefogja a notit, a mostani Privatewall mindenért nyaggat, ZA meg csendes és alig fogja a gépet.
Így már jó, kösz! -
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #4426 üzenetére
Az ingyenesben. Tűzfal szabályt, egy programot akarok tiltani. Hogy megnézem tudja e blokkolni, vagy ez se tudja mint a CFW. Mert akkor a Windowsal van gond.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #4297 üzenetére
Köszi a választ, ráugrok az aktuális comodóra! Nekem csak a FW kell (+ami esetleg még belefér egy standalone vírusirtó mellett - pl hips?), víruskergetőnek ott a Trustport.
#4296: ezen énis +lepődtem, a multkorában még extraszuper kategória volt a kis tűzfala. A véleményalkotással megvárnám a win8 kibocsátásával járó kavarodást, év végére sztem visszamegy az ajánlott zónába
(amúgy a comodo is veszített a 100%-jából, elég sokat)
-
TROG AIR
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4282 üzenetére
Köszi. "olyan" -oldalakra nem járok,de szerintem felpattintok egy comodot.
-
dbius
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #4273 üzenetére
Meg sem néztem alaposan, de most, hogy mondod, valóban
-
dbius
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #4271 üzenetére
Még az is lehet, hogy a win7 beépített tűzfalában is lehet ilyen szabályt megadni, de most azt nem tudom megnézni.
-
Devilhun26
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #4251 üzenetére
KIS2012-tot hasznalok.
Mbamal.Akkor ezek szerint megfelelo a vedelmem.
Koszi a valaszt.
-
Márton
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4086 üzenetére
No, akkor mi legyen? Uninstall?
Ha csak annyit akarok, hogy progik netes kommunikációja
esetén szóljon valami, és engedélyezhessem, arra
elég az ingyenes windows 7 firewall control? -
Márton
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4086 üzenetére
Az összeset bepipáltam, engedélyeztem, majd alkalmaz gomb.
Továbbra is lassú a feltöltés. -
Márton
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4084 üzenetére
Ezt pontosan hol? És milyen letilltott protokollokat?
Nem tiltottam le semmit.
Ha arra gondolsz, hogy a "helyi kapcsolat" majd "tulajdonságok"
alatt mi van, akkor ott van a tcp/ip 4 és 6, QOS, stb.
Itt minden engedélyezve van, amint kiveszem itt a pipát a
PC Tools Firewall Driver elől, jó az upload. -
Márton
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4082 üzenetére
kikapcsoltam, változatlan
-
T_Stark
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #4059 üzenetére
Köszi!
-
nyikszi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #4044 üzenetére
Igen, tudom. Nem is arról van szó, hanem a gyerekeknek tanítani kell(ene) a vírusirtást és a tűzfalat. Ezt otthon meg jó lenne ha tudnák alkalmazni, de nem lehet bemutatni, mert telepíteni nem lehet a gépre
De legalább ez a rendszergazda nem tiltotta le a billentyűzetet, mint egy másik iskolában tette az egyik
-
nyikszi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #4041 üzenetére
Akkor te is a beépített tűzfalat használod?
Másik, amit mond, hogy az online scannerek trójaiakat terjesztenek és itt a nagy víruskereső cégek scannereire gondoltam, ő meg nem tudom mire.
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #4015 üzenetére
Ne aggódj, az is lesz hamarosan.
-
*VARJU*
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3960 üzenetére
De nekem a gyári nem ez
Na és ha resetelek a jelszavan mi mást még törölhetek??
-
*VARJU*
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3956 üzenetére
És
utánna a gyári jelszó?
-
*VARJU*
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3953 üzenetére
az az megvan a luk
és mit kel tenni? irja is a luknál gogy reset
-
mz8
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3945 üzenetére
A kérdésem azért tettem fel egyébként, mert 1x comodo tűzfal volt a gépemen.
Tökéletesen működött, megnéztem speedtest-el a letöltési sebességet, 30mb/s-ról 20-ra csökkent. Feltelepítettem egy nod32-t tűzfallal, eleinte ez is jó volt. Most pc tools 2012-es verziót használok. Jelenleg minden oké. Ez minek a jele lehet? Elképzelhető, hogy az első kettő tűzfalat feltörték és ezért lassult le a net? -
erikke17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3880 üzenetére
Rendben akkor marad igy ahogy leirtad, igy megcsináltam és eddig jónak tűnik, köszönöm
-
erikke17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3878 üzenetére
Remek köszönöm a segitségedet
De ezzel hogy ez ki lett kapcsolva nem lett nagyobb veszélynek kitéve a rendszer?
Ha a Profilok részre rámegyek majd a megbizható internetcimek listája fülre, ott nem lehet úgy hogy IP cimeket hozzáadni amiket figyelmen kivül hagyja? Nem kell megnézned csak kiváncsiságból...
Igaz nem netezek eszetlenül...
Még1x köszi. -
ko9
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3839 üzenetére
Nagyon köszönöm a segitséget!
Comodot már próbáltam anno, valamiért nem tetszett, ezért kipróbáljuk a PC Toolst - arról, bevallom töredelmesen, sose hallotam
Sok alkalmazást nem fog használni, max böngésző és ABEV
Viszont azt még megkérdezném, hogy rendszerszolgáltatások közül mit kell kiengedni? Mert mikor Windows Tűzfalnál letiltottam mindent, és csináltam egy szabályt a Chromera, akkor semmi nem akart bejönni. Igy tűzfal nélkül meg valami folyamatosan eszi az amúgy se gyors netet. "Sajnos" régen használtam már Windows alapú gépeket, nem nagyon tudom mi-hogy megy... -
ko9
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3837 üzenetére
Magyar kellene mindenféleképp.
Köszönöm a segítséged -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3834 üzenetére
Valóban ez a legfrissebb verzió.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #3821 üzenetére
Igazad van, de én angol fórumokon is látom, hogy ezt "A Tesztnek" hívják mert nem értik a metodikáját, csak a százalékokat fogják fel és a rangsorolást.
A másik dolog, hogy sajnos kisebb-nagyobb botrányok is övezik már ezeket a "tesztelőket", legutóbbi amiről én hallottam az az Emsisoft-tal volt kapcsolatos amikor megvették az Online Armor tűzfalt és nem tudtak megegyezni pénzügyileg Matousec-kel a tesztelést illetően. Voltak amúgy korábbi furcsaságok is, de külső szemlélőként nehéz ebbe belátni. Az Emsisoftos sztorit maga az Emsisoft CEO-ja írta le wilderssecurity-n, rá lehet keresni.
Reméljük a jövőben többen szentelnek nagyobb figyelmet a tesztek részleteire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #3805 üzenetére
Én betiltanám ezt a matousec "tesztet". Félrevezető és káros a szakmára nézve.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #3808 üzenetére
Nem tiltott nálunk semmi sem, csak annyiban szeretnék biztos lenni, hogy a leveleinket nem látja senki, ill. a chat vagy hanghívásokat sem menti, mentheti...Mondjuk én gmail-t használok, az pedig https-en megy, de azt attól még láthatja, hogy mailezek, de remélem azt nem, hogy mit és kinek...
Egyébként csak a torrent nem megy, de VPN-en keresztül az is...
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3752 üzenetére
Jegyzettömbbe írtam egy hosszabb posztot ,de végül is úgy döntöttem, hogy csak röviden reflektálok .
Természetesen elmentettem
"(WU-ról lejött még vagy 100 mega) 5 olyan fájlra jelez a CAV, amire nem szabadna, arról nem is beszélve, hogy 8-9 hónap alatt legalább 3x elküldtem nekik false-ra ezt az 5 fájlt(meg többet is)"
Ugye érzed, hogy ez milyen durva ? WU-re bejelez ?
Egyébként
"Szerintem semmilyen körülmények között sem szabadna rosszabbul teljesítenie akármilyen láma is az illető mint a felhasználó gépén telepített operációs
rendszer gyári tűzfala. XP esetében 80 pont Windows Vista / Windows 7 esetében 190 pont. Erre nincs mentség. Akkor sem ha 90 éves nénike telepíti. Meg akkor
sem ha egy warezbubus , tökmindegy mert mind a kettő azt hiszi, hogy tökéletes védelemben van, ami nyilvánvalóan illúzió."
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3711 üzenetére
Most hogy mondott, nekem is kevesebbnek tűnik.
Bár az is igaz, hogy nem mindenki tesztelte a termékét, főleg evvel az új 148-as tesztel.
-
sonic60
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3664 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3671 üzenetére
Nekem is fönt van külön a Sandboxed és a Time Freeze.
Amit írtam arra értettem,hogy ingyenesen is lehet jó rendszert összehozni.Attól,hogy komplett védelemért fizet valaki nem feltétele,hogy jobb is.A Matousec tesztet 1 példának szántam de nem csak ez dönt amit írtál is. -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3669 üzenetére
Gondolom azért te sem a nod vagy a norton tűzfalát használod ha már mind egyformán jó?
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3667 üzenetére
Erről van szó,hogy be is kerülnek.Ismertem olyat akinek a gépe vagy 20p alatt állt föl.Mikor átnézték egy rakás vírus volt rajta a nod mellett.Igaz veszélyes oldalakat is látogatta rendesen.
-
T_Stark
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3657 üzenetére
Rendben, akkor ez lesz
-
T_Stark
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3655 üzenetére
Ok, akkor marad a Win7 tűzfal.
És akkor alapbeállításokkal elég lesz nyilvános módban, vagy kell valami extra beállítást csinálnom rajta? -
Vigneau
félisten
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3626 üzenetére
Köszi a másik 3 linket. Outpost ot majd kipróbálom az egész komolynak tűnik.
Vagy majd routerra felrakok egy openWRT-t és ott bekonfigurálom a tűzfalat és akkor gépen bőven elég lesz majd a windows is
-
Vigneau
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #3622 üzenetére
Ez gyors reagálás volt.
Sajnos ezzel a beállítással a bejelentkezés helyett kilép a játék. Ezen próba előtt azonban valóban feldobott ablakot, ami arról szól, hogy a program memória-túlcsordulásos hibát okozhat és a defense már lereagálta... -
Inv1sus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3617 üzenetére
Akkor szerintem kipróbálom. Nekem a Norton is tökéletesen megfelelt eddig, csak az nem ingyenes
.
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3544 üzenetére
De igen!
-
pete_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3535 üzenetére
Értem. Köszi a felvilágosítást... Kár érte, pedig tényleg jó kis tűzfal volt.
Egyszer kipróbáltam, és jó volt, hogy a szabályokat elég részletesen lehetett konfigolni. És ha jól emlékszem, elég kis erőforrással is beérte. Szóval tényleg kár érte...blattida: Ha jól tudom, a Kaspersky is ezt csinálta. Volt egy frankó kis tűzfaluk, amit szintén tök jól lehetett állítgatni, aztán megszűnt, és beleolvadt az IS-be. Nem tudom, miért, mert ugyanúgy meg kell írni a tűzfalat. Annyira nem nagy munka külön kiadni. Vagy ennyire nincs rá külön igény?
-
pete_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3532 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de mit csinált a Symantec? Abból a kis cikkből nem derült ki...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #3527 üzenetére
Hali!
Egy kis baki belefér...
Amúgy a 64bites támogatással csak befejezték a "kötelezőt", ezután állnak neki egy teljesen új OA-Emsisoft Internet Security fejlesztésének, kíváncsi leszek milyen forradalmi újdonságokat építenek majd bele.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #3504 üzenetére
Már régóta fent van a Comodo PF, és feltűnt, hogy a windows tűzfala is aktív... Miért nem ismeri föl a win7, h rendelkezem megfelelő védelemmel? Kinyomtam a windows tűzfalát, remélem ezzel nem tettem rosszat...
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3500 üzenetére
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3481 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom. De ennél is írják freeware, de azért meg lehet venni
-
pethYeti
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3470 üzenetére
Érdekes az biztos. Mind1 ez a Privatefirewall nagyon elnyerte a tetszésemet, 1 hét használat után, közel olyan jó mint a Comodo fal, kicsit kevesebb beállítással.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3448 üzenetére
Hátha véletlen nem, akkor marad a Panda az tuti, és nagyon tetszik, meg tapasztalatom is van vele
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3445 üzenetére
Köszi, és ha megveszem a magyar szájton, akkor ugye a 7-eshez is él a licencem, ha megjelenik magyarul ?
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3443 üzenetére
A hivatalos magyar oldalról nekem ez jött le, mindjárt utána nézek
Itt csak ez van : Legfrissebb verzió: 2009 v6.7.3 (3063.452.726.367.T14)
Megjelenés: 2010.02.16. -
Atcom
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3424 üzenetére
Érdekes, hogy nem tudtad használni a 6-os változathoz kapott kulcsot a 7-es kiadáshoz! A honlapjukon azt írják, hogy az élettartam licenchez kapott kulccsal minden későbbi változat használható. Fel kellett volna venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal, feltéve, ha szeretnéd még használni egyáltalán.
Az viszont érdekes, hogy a magyar ügyfélszolgálat nem nyújt támogatást az élettartam licences termékekhez, mondván, itthon nem forgalmazzák. -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3422 üzenetére
Köszi jól emlékeztem én hogy eme cikknek egyszer neki mentem, csak le is pattantam róla :-)
Majd holnap megnézem , mert elég velős
-
válasz
Fire/SOUL/CD #3424 üzenetére
Na kezdek fáradni..
"Nekem volt (pontosabban csak volt..."
Szóval nekem van (pontosabban csak volt..."Liftime Liszenszem,"
Na ilyen meg nem is volt...Szóval LifeTime License...Asszem megyek tollasbálba...
Fire.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3322 üzenetére
igen, elírás
IPv6, köszi
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3314 üzenetére
Nekem mondjuk a népmesei hős jutott eszembe...de az általad említett "szakma" valóban jobban fizet manapság...
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3312 üzenetére
Akkor most adtál is választ meg nem is.
-
Austin F.
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3302 üzenetére
Persze, ellenőriztem, 1.2-től indul, és tart 51-ig. De köszönöm a tippet!
-
Austin F.
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3300 üzenetére
Igen, a router reset az meglesz mindenképp. Meglátjuk, megoldja-e. Ha nem, akkor esetleg firmwaret is frissítek rajta.
-
Austin F.
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3297 üzenetére
"a jelenséget Te magad okozod, pontosabban a Router konfigja. Nagy valószínűséggel IP tartomány van megadva amin belül a a Router "véletlenszerűen" oszt neked IP-t. "
Erről beszéltem az első hsz-emben, hogy valamiért elromlott az address reservation a routeremben. Idézem:
"Bónusz kérdés: a routeremben beállítottam az address reservationt, hogy a két gépemnek mindig megadott IP-t osszon ki, de fura módon mégsem azt osztja ki nekik, pedig ha kézzel adom meg a gépeknek az IP-t, akkor remekül mennek arról az IP-ről is. A router DHCP szervere mégis másik IP-t oszt nekik - ez mi a bánattól lehet vajon? Megvan a router pár éve, és eddig mintha működött volna az address reservation.
(A két gép Win7 és XP, a wifi-router Netgear WGR614.)"
Most is belenézek a routerbe, és ezt látom:
Address Reservation
# IP Address Device Name Mac Address
1 192.168.1.2 pc1 00:21:xx:xx:xx:xx
2 192.168.1.3 pc2 00:25:xx:xx:xx:xxUgyanakkor:
Attached Devices
# IP Address Device Name MAC Address
1 192.168.1.3 pc2 00:25:xx:xx:xx:xx
2 192.168.1.4 -- 00:21:xx:xx:xx:xx -
Szottar
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3227 üzenetére
Hálás köszönetem.
Már le is töltöttem gyorsan aztán este majd fel is tesszük. -
Szottar
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3225 üzenetére
Szia és köszi a gyors választ.
A linkelt oldalon én is néztem, ott kezdtem a keresgélést, de csak a Pro változatot találom és nekem meg az ingyenes FREE verzió kellene. Ezt nem találom vagy pedig tényleg nagyon láma vagyok mert még ráadásul szemüveg is van rajtam. -
h_143570
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3220 üzenetére
Nem is felteteleztem, hogy nem tudod.
Csak mindig meglep mikor azt hiszik az atlag emberek, hogy a nyilvanos wifi eleresi pontok biztonsagosak. Aztan felkenodnek a falon es nem tudjak, hogy miert.Bar ezt a WiFi vedelmet nem ertem teljesen, a tikositatlan csatornan atkuldott belepo adatokat igy sem tudja elrejteni. Max ha a tuzfal gyarto uzemeltett ilyen celra egy tikositott kapcsolatal rendelkezo proxyt.
-
h_143570
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3218 üzenetére
Tikositatlan WiFi vagy nem tikositott oldalra bejelentkezessnel ertelmetlen a csodalkozasuk, ezzel az erovel kibalhatnak is. Bar meg tikositas hasznalo publikus WiFi hotspotnal is megoldhato ha a berendezest hackelik meg direktbe.
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3216 üzenetére
Ja, bocs, tényleg másra gondoltam...
Ez már régebben is így volt, mármint például a pctools fal matuskáéknál lényegesen jobban szerepelt, mint a comodo tesztjén...ennek valószínűleg az az oka, hogy a pctools-osok a matousec féle proaktív teszt-re gyúrják a programjukat, de közben más védelmi fronton elbuknak, ez az egyik különbség a nagy falakhoz képest(comodo, outpost, oa, kaspersky), hiszen ezek a clt teszten is szépen teljesítenek. Ezért is tartom én lényegesen gyengébbnek a pctools falát a felsoroltakénál, bár a jók közé tartozik... -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3213 üzenetére
Ingyen senki sem szeret dolgozni...vagy Te sóderért teszed?
FireWork mindenkinek! -
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3194 üzenetére
Szasz Fire!
Az OA 64 bites támogatása hamarosan érkezik. Jövő márciusban várható a hivatalos megjelenés.
-
AirBooms
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3194 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Megpróbálom az ajánlottakat!
Az a helyzet az Outposttal, hogy én is a Pro-t használom és már évek óta. Lényegében az utóbbi hónapokig hiba nélkül működött, jól megvoltunk egymással. Mostanában kezdett el szórakozni. Van hogy a levelező programomat teljesen blokkolja, csak akkor tudom használni, ha lelövöm. Abszolút képtelen vagyok megtalálni a hiba okát. Szóval mivel nagyon nem használok veszélyes helyeket a neten, ezért gondoltam, hogy jó lenne valami megbízható nem fizetős is, amit talán jobban átlátok.
Köszi!
-
icons
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3172 üzenetére
Hello!
XPt használok, és már egy bő hónapja fent van a SS. És ilyet most csinált először. Azóta újra lett indítva a gép. Most érzékeli.
Úgy értetem, azt írta ki, hogy nincsen bekapcsolva tűzfal, tehát az előbb az Esetét sem látta, mostmár látja a Biztonsági központban.Ez azt jelenti, hogy a dolog megoldódott, vagy pont hogy valami gonosz dolog lehet a gépen?
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #3155 üzenetére
Nem, én azt akartam írni, amit írtam.
Az egyáltalán az általánosan helyett szerepel.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3143 üzenetére
köszi a választ.
ha jól értem, akkor a saját routereddel való kommunikációra vonatkozik mindez.
azok persze elvileg mind tudják ezeket a funkciókat. de szerintem ha már valaki emiatt vesz ilyen tűzfalat, az esetleg túrkálhatna kicsit a wifi-beállításai között, hátha segít. pl. abban esetleg jobb ez utóbbi módszer, hogy a portokat kívülről nem láthatóvá teszi, így kvázi mintha nem is lennél a neten. szemben ezzel, ha az anitprogram teszi ezt, akkor látható (könnyebben támadható) maradsz.de akkor ez (nálam) otthon nem játszik, már csak amiatt sem, mert nem is lehet őket telepíteni. ;)
viszont, ha jól értem, akkor a nyilvános wifik esetében ez semmit nem ér, mert a kommunikációt egyoldalúan nem titkosíthatja.
-
csaba1203
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3149 üzenetére
Most teszteltem comodo tűzfalával és minden zöld volt vagyis a legjobb.Láthatatlan vagyok a hackerek előtt
Ja és az új 3.12-es már win 7 kompatibilis a műveletközpont is felismeri!
-
Zenty
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3149 üzenetére
jah a wigwam meg pcfalnk
-
Zenty
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3145 üzenetére
sima xp pro (32 bit) és elméletileg ki van kapcsolva. Megnéztem gyakorlatilag is ki van kapcsolva
-
Zenty
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3141 üzenetére
Feltettem és gondoltam, hogy nem fog minden simán menni
Telepítettem, újraindítás, kattintás a kérdező ablakokra és utána semmi.... mindent blokkol vagy nem tudom, de fullra nem megy a net. Ilyet még nem láttam és az a röhej szinte semmit nem lehet állítani Pctools a tűzfalon ( biztos én vagyok lamer de akkor is
mi a teendő?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3117 üzenetére
Igazad van, én nem írtam oda hogy nekem a legjobb tűzfal, de XP közepes configon.
Amúgy meg ingyenes spamszűrőről nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest