Új hozzászólás Aktív témák
-
ke_ni
csendes tag
válasz
darál0w #23247 üzenetére
Szia
A hűtésemet egy gigbyte water block és 2db 120-as singel radi végzi egy kicsit kibővítetem a galaxy2-t. A hővel nincs gond.
A proci mostani fesze 1.375(biosba 1.4125 ha jol emlékszem.) A többi fesz értékekkel vagyok bajban.
Eddig amiket tuningoltam azoknál nem volt gond a fsb feszen emeltem meg a nb-n egy kicsit és stabil volt. de most kicsit kifog rajtam a téma.
Az én bajom a pll, nb, sb, feszekkel van. meiket menyire lehet álítani biztonságos kereteken belül?
Olvastam egy kicsit a netten a qx6850-esröl, és mindenhol számomra magas fesz értékeket állítottak be neki, azért gondoltam megkérdezem itt is, hogy mit gondoltok a témával kapcsolatban. -
ke_ni
csendes tag
Hy
Biosba a feszeket menyire lehet megemelni, úgy hogy azokon az értékeken hosszú távon is stabilan menyenek?, lehetőleg károsodás nélkül.
konkrétan egy qx6850-est szeretnék kitesztelni hogy mit bír menni. most 3.6-on megy stabilan. -
ke_ni
csendes tag
válasz
darál0w #16909 üzenetére
kép stabil 4270 röl...
hő nem sok 64-65 fokfesz 1,3-1,4 ig próbálgattam meg 1x 1,45 de azt gyorsan hagytam is
nem kinoztam...
ibt lefutatot a 10-körböl 2-3mat 4 nél meg ki irt egy hibát, de el felejtetem képet csin...
a lényege az volt hogy hűtsek jobban, vagy kapcsoljam ki a tuningot, vagy vegyem viszáb.
prime95 meg lefut a bleend test eleje de mikor smal testre vált akk hibát ir a #0 magra.. nagyábol enyi.. -
ke_ni
csendes tag
Hy
sestertius:
Hy nekem ugyanien allaplapom van csak evga-ba.
Nagyon szépen lehet tuningolni, nekem most az e8500-as 9.5*450-en megy
Ha kell tipp segiten, már nagyábol kezdem ki ismeri a 790-es csipszett határaitdarál0w:
sikerült feljeb huzni, egy másik coolerrel, de nem jó, valamiért a #0 mag hibázik... 4500-nál...
Miért csinálja?
de viszont ha leveszem a szorzót, és az fsb-t feltornászom 500-ra akk semmi baja...Köszi előre is üdv.
-
ke_ni
csendes tag
Sziasztok
Intel C2D E8500
A stepping
E0 revisionNagyábol enyit tokk a procirol
Menyit lehet ebböl kihozni amit szépen el bir viselni?Köszi előre is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest