- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Jhonny06 #14012 üzenetére
hali.
3,1GHz tájékán már kifagyott a Vantage, - ezzel nem tesztelünk, max VGAt. IBT vagy prime 95.
csak ugye ugrál a core voltage és a core speed, ez miért van? - C1E és EIST dolgozik. megsporolnak neked egy kis pénzt, amikor nem terheled a CPUt. jo dolog.
Amúgy jól csináltam így, hogy gyakorlatilag semmit nem állítottam? - nem. a ramokat jol visszaosztottad. az oké.
pcie frekit gondolom nem fixáltad. hát tedd meg. 100ra.
a többi feszt, amit csak lehet, a CPU feszen kívül fiixáld normálra. akkor lesz jo.
Jó eredmény ez egy E5200-hoz képest - itt találsz összehasonlítási alapot
Ha nem kell sokkal növelni a feszt még szívesen húzom, hátha több jön ki egy kicsivel a 4870-ből. - h sok fesz kell e neki azt csak te tudod. ki kell tapasztalni. de a 4870 mellé szvsz elég a 3,5ghz.
a PCI-t nem árt 100-ra fixálni, - le is írtam már, h fixáld. a VGAdat teheti tönkre. elég ha ennyit tudsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest