- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz
rvn_10 #16178 üzenetére
A RAM-os topikban részleteztem a helyzetet, de igen, az időzítéseket próbáltam manuálisan az SPD alapján, hagytam auton, de egyik sem használt. 1,5 V-ot kap, ezt csak egy apró 0,2 V emelés erejéig piszkáltam. Esetleg próbáljam több fesszel? Pedig milyen jó lenne, ha menne, 250-es EC-hez pont az 1333 MHz-es RAM frekvencia tartozik. (Vagy az 1000 MHz...)
-
lipi67
nagyúr
válasz
rvn_10 #16053 üzenetére
Akkor meg mindent gyári értékre (bios bal oldal fehér betük), utána csak a ram feszt állítod amennyit két. ET6-tal meg win alól megnézed (fokozatosan veszed le) mennyi a legkisebb fesz amin stabil a proci. Ha megvan, biosba be s az ET6-os fesz értékénél 1 lépcsóvel többet adsz neki. (bootnál hibázhatna, hiába stabil Prájmolás alatt)
-
Stenli89
csendes tag
válasz
rvn_10 #14642 üzenetére
ááááááááááááá kedves kolegák szoval ti azt szeretnétek mondani ezel hogy a hkc táp nem valo semire nem tudom miért mongyátok nekem semi bajom vele 550W és hutzam melete az amd procimat 4 merev lemezt lát el és egy hd 3870 vgat mind ez egy abit kn9 sli lapon van és még edig semi bajom nem volt vele ha lesz majd szidom akor
a procim amd 3800+ x2@2000Mhz az alap én el jutotam vele 2500Mhz-ig hkc tápal
-
Dapro
senior tag
válasz
rvn_10 #14351 üzenetére
Jelenleg 250x12-n megy. így stabilnak tűnik. 266x12-t próbáltam de akkor már bios recovery-t nyomott egy reset után magának.
A fesz auton van. 1.2 körül osztja ki magának. Nem tudom h lehet e auton hagyni vagy sem de igy fel ora orthos teszt utan stabilnak tunik. hőmérséklet sem megy 55 fok fole. nem tuningolva 35 fole nem megy.
-
Boxi88
őstag
válasz
rvn_10 #14198 üzenetére
Abit AB9 QuadGT lapom van, most a tuning alapján 2800mhz megy alap feszültséggel, csak a ramokat kellett visszaosztani... igazság szerint a tuning megvan, csak gondoltam hátha van ilyen ragasztgatós okosság ehhez is és még úgy megtuningolni és még magasabban járhatna....de ha nem hát nem, köszönöm a választ!
-
Dapro
senior tag
válasz
rvn_10 #14195 üzenetére
Rendben akkor elfelejtem az SLI-t egyenlőre. Viszont az még mindig érdekelne, hogy mennyire dobná meg a gépet ha feltuningolnám a 2.4es E2220 procit 3-3.2 ghz-re (ami még stabil) Igazából AVP-t már LOW-ban játszom mert medium is akad. Szóval valamihez had tudjak viszonyítani, hogy milyen szintű lenne a javulás, ezért kérdezem. Köszönöm.
Sorry, hogy spamolom a topikot, igérem ON topikká váltok ha meglesz a lap -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest