- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipci1989
csendes tag
Hali. Köszi, igazad volt egy virtuális gépet többször el indítottam, és le állítottam, és tényleg szinte 1-2 mp alatt 10-20 fokokat változott a mag hőmérséklete:S Annyit meg kérdezhetek még, hogy az AMD honalapján meg jelölt 65 fok az a CPU, vagy CPU mag hőmérsékletre vonatkozik e? Köszi előre is.
-
antal27
tag
Ezt értem.
De ha nem indulna el egyszer sem akkor azt mondom,hogy OK.de így hogy most is megy kb 3.5 órája stabilan,"pont a GTA 4-el játszom"és 2800mhz--ről 3221 mhr-re van húzva.Így nem világos miért indul el egyszer aztán meg nem????
Érted??Bocs a privi-ért,véletlen volt
-
-
hibavissza
veterán
Ok, köszi.
Abból gondolom, hogy a proci a gyenge láncszem, mert mikor elindítom a tlb patch-t, akkor lényegesen jobban fut. Gyakorlatilag csak az aa-t vettem vissza kétszeresre, amúgy minden maxon.
Sajna a tlb kikapcsolása magával hozza a váratlan kékhalált, ha PS-ben mókolok valamit, és a háttérben megy 2 böngészőablak és netán valami flash fut az egyiken, akkor tuti elszáll. Szal komoly melóra tlb nélkül nem alkalmas ez a proci...nem véletlen adtak javítást hozzá... -
hibavissza
veterán
Bocs a két hsz-ért!
Szóval nézem ezt a progit amit ajánlottál.
Amennyiben a biosból kiolvasott run and idle értékekkel töltöm fel, akkor nagy bajt nem csinálhatok?
Mennyire megbízható ez a progi?
Miért nem ír ilyet az amd vagy a giga? (az amd-s tuningprogi nem fut a hardveremen)Szóval most hirtelen csak ez a pár kérdés futott át az agyamon.
Sem az amd, sem a giga nem csinál jó progit erre a célra, de Martin Kinkelin igen? -
hibavissza
veterán
Segédprogramként az első hsz-ben említettre utaltam.
Tartok ezektől a segédprogramoktól...megnéztem az oldalát, akár kínai is lehetett volna a bemutató két kép, szal úgy vok, amihez nem értek, azt nem piszkálom.
Azt hiszem írok a giga supportnak. Olyan kényelmes dolog lett volna ez a szorzóemeléses "tuning". Mást nem nagyon állítgatnék, mert nem értek hozzá és nem akarok szívni vele.
A giga adott valami tuningprogit a laphoz, de azt használva szakadozott volt a hang játék alatt. Mondjuk szökőévben egyszer dobok fel valami játékot a gépre, az is lefut egy hét alatt...szóval lehet inkább visszaveszek a felbontásból.
A MW2 az első játék ami nem megy full maxon a gépemen, meg a PS is lehetne gyorsabb....Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged