Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
üzenetére
Nem is a te kérdésedre válaszoltam
DDR3 ban egyenlőre még nem vagyok otthon, majd tán egy év múlva.Rica: jó az a 4 giga, na meg fene használ xp-t már
Egy éve win7 64bit. Amúgy meg nem a 4*1 fogja a dolgot, az a 2*1 külön is gyenge. Az első 2*1 még az első szériás, a második kettő már 2. széirás, ami brutálisabban néz ki, de szarabb. Alapból a gyári időzítése az első széirásnak 5-5-5-16, a másodiknak 5-5-5-18. -
Rica
senior tag
válasz
üzenetére
Ne olvassatok iponos teszteket! Korrekt eladók, de annyi hülyeséget tudnak írni, hogy az borzasztó. Itt a PH!-án mindent megtaláltok. Főoldalon gyakorlatilag minden cuccnak meg van a tesztje, ha még sem, akkor ott a topikja.
KaraDani: Azok bizony jó kis ramok! Ha nem akarsz xp-ről váltani, sztem felesleges a 4gb, attól lassul le (de azért érdemes bekérdezni a deszka totyikjában). Ha eladsz egy párost most, többet fogsz kapni érte, mint amennyiért vetted.
-
Rica
senior tag
válasz
üzenetére
Persze, hogy jó, ha kellő meleget fúj ki hátul. Én még nem tudom, hogy oldom meg a 3 db 5,25-ös helyére való rögzítést elöl. Az asszony gyurmaragasztót ajánl. Kipróbálom, de a Scythe-kért úgy is el kell mennem a Computer Modding-ba, ott van mindenféle apró kütyü. Ilyen is lesz biztos.
Sztem nézd meg a deszád topikját is, de azt mindenképpen, hogy a gyártó mennyi feszt javasol a ramoknak (rá kell, hogy legyen írva). Az enyém elég brutális (ddr2 Ultra Geil 1066 narancs 2*1) A gyártói ajánlás 2,2 - 2,4 Volt. 2,3-on stabil 1152 (4-5-5-15). De most alapon van (3,2*333) a procival együtt (9*333), mert a vga-nak nem kell több.
-
Blaze71
őstag
-
Beri
addikt
válasz
üzenetére
Ha a RAM-ok a gyári beállításokon vannak, akkor annak nem kell a feszültségét emelni, de lehet, hogy rosszul feszeli őket a lap. Állítsd be kézzel biztos, ami biztos. HT frekit vedd 1GHz-re, azzal nem lehet problémája. Auto-n mennyire állítja egyébként?
Képfeltöltés helyett meg használd a ph saját képfeltöltőjét. Helyes kis thumbnailt is csinál, meg minden

Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Call of Duty: Warzone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DDR3 ban egyenlőre még nem vagyok otthon, majd tán egy év múlva.
Egy éve win7 64bit. Amúgy meg nem a 4*1 fogja a dolgot, az a 2*1 külön is gyenge. Az első 2*1 még az