Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
cynric #43058 üzenetére
Nekem i7860-nál BIOS-ban 1,2375V van beállítva a 20x200=4GHz-hez 2-es szintű Load-Line Calibration-al.
Ha nem tud LLC-t az alaplapod, akkor cpu-Z-ben nézd szerintem a droppolt feszt és az legyen kb. ennyi, de az az 1,38V BIOS-ban az sok lesz szerintem még akkor is ha droppol a lap ezerel. Nem csodálom, ha szétfűti magát. HT-t kapcsold ki a CPU ficsőrök között, ha nem tudod lehűteni másképpen, mert a virtuiális magok nélkül el lehet lenni és jelentősen csökkenti a disszipált hőmennyiséget.
Teljesítménycsökkenésről elméletben lehet beszélni a HT OFF miatt, de mivel a virtuális szálak teljesítménye elmarad a fizikai társaiktól és a letiltásukkal az órajelet is magasabbra emeled a QPI -al együtt ezért a gyakorlatban nem fog hiányozni a HT. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest