- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Házi hangfal építés
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
válasz
PH-User #27661 üzenetére
Hali. neked ha jol hallom volt DFI lapod, hátha tudnál nekem segiteni..Van nekem az adatlapomon lévö lapom s nem tudom az NB frekit állitani, létezik ojan hogy nem is lehet?? nem akarom elhinni hogy egy DFI palban ne lehessen álitani, holott egy mezei lapon is lehet álitani..
-
BRIKLY
veterán
válasz
PH-User #27617 üzenetére
már az van a gépemben. erről írok.
féltem hogy meleg lesz a lap mint rég.
alap helyzetben 17-20 fokos a proci,25 az alaplap!17,24 a magok.
és nem kamu. hideg a proci hűtő!
viszont lehet hogy kellene már csinálnom egy újratelepítést,mert ez már a 3.alaplap amit nyúzok 1 rendszerrel
még nem tuningoltam,de bele lestem a BIOS-ba. procinak 1,9@-ig enged feszt adni
az ASUS 1,25V-ig
C'N'Q is teszi a dolgát. 1000Mhz/1.00@ nyugiban.
nem vitték még el az alaplapod?viszont a BIOS a legrégebbi
F1
gigáéknál hogy lehet frissíteni WIN alol? úgy, mint ASUS-nál az asus updater.. -
gabo9201
senior tag
válasz
PH-User #27550 üzenetére
Igen ez a jelenség az én környezetemben lévő gépeken is jelentkezik
Akármilyen procival próbáltam a hirtelen nagy FPS esések mindig megvannak benne.Nálam is például megy 30-40FPS között úgy jó 2/3-ad grafikán és egyszer gondol egyet és hirtelen leesik az FPS 15-re. Ha leveszem a részletességet ugyanezt csinálja. Ez egy ilyen játék. Engem a legjobban az zavar benne, hogy a kamera nagyon lassan fordul és ezért egérrel kell a kamerát mozgatni. Nekem egyébként az 1.0.7.-es Patc van fent.
-
joker1220
őstag
válasz
PH-User #27545 üzenetére
Most olvastam róla hogy csak a tört verzio szaggat rossz mert hogy az állitolag ps ről lett pc re emulálva vagymi, ezért pl a billentyűzetet sem lehet beállítani benne stb..., viszont
ha az eredetit megvesszük az már jól fog menniHamarosan kiderül, nekem 5 rongyot megér
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
PH-User #27490 üzenetére
az inegrált VGA miatt akarok cserélni.de ez valahogy ránézésre is nagyon gagyi.. lett volna egy Gigabyte GA-MA74GM-S2H. csak majdnem 100Km, posta meg nem jó az illetőnek,mert költözött,és nincs bejelentve..
pedig SZERINTEM a giga már tuningban is jobb mint az én ASUS-om. -
eight
senior tag
válasz
PH-User #27407 üzenetére
Tudom hogy már most is rendesen minuszban lehetsz vele, de esetleg szedj le még egy hangyányit az árából, vagy hírdesd meg máshol is.
Nézd a jó oldalát, nemsokára lesz egy klassz új géped, (amire pl nekem még optimistán is nulla az esélyem). A jó kis K-s procid már meg is van, mondjuk én bizti Z68-as alaplapot vennék inkább ha már új architechturába fektetném a pénzt.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
PH-User #27003 üzenetére
Na, megnéztem. VTT nincs, NB Voltot felraktam 1.25-re, így is ugyan az. Restart a Windows 7 indításakor.
Ilyenek vannak még:
CPU PLL Voltage
FSB Termination Voltage
Clock Over-Charging Voltage
Load-Line Calibration
CPU GTL Voltage Referance
NB GTL Voltage ReferanceÖtlet ? Szívesen meghallgatok mindenkitől mindent.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
PH-User #26995 üzenetére
Na próbálgattam, nem jött össze.
1.22 Volttal nem is volt hajlandó elindulni, egészen addig, amíg fel nem raktam 1.35V-ra. Így már elindult, de a Windows indításnál újraindult (gondolom nem frankó). A DDR3 Freq 1353Mhz volt. Van még ott olyan, hogy FSB Strap to NB, abban is vannak beállítások (200 Mhz, 333 Mhz, 400Mhz).
Valami ötlet ?
-
lipi67
nagyúr
válasz
PH-User #26684 üzenetére
Mielőtt veszel ezt-azt, el kéne küldened a procidat, hogy lássam, normális környezetben mit tud 24/7-ben. Ha kuka..mind1 milyen lap van alatt mert egy Vargáné és társásával és asrock G31-ben 667-es ramokkal is ki lehet hozni azt belőle amit most produkál. Ha nálam se indul be, fölösleges szerintem HW-ra költened. Vagy használod úgy, vagy eladod az egészet. Viszont ha megy..
Megbeszéljük.
Corsair tápok 1 év után kezdenek "beindulni". Azzal nem hiszem, hogy baj lenne. -
eight
senior tag
válasz
PH-User #26687 üzenetére
Bizony, főleg hogy 450-es-ként kell egy Quad-os 6850-es tunning gépben helyt állnia, és voltak itt azért forró nyári napok az elmúlt három évben.
Persze az is igaz hogy 450-hez sose voltál közel, meg elvileg 3 év az nem sok egy Corsair-nak, azokba azért nem vasvellával hánnyák bele a ganajtui.: a vertikális dologgal kapcsolatban meg: nem kell azt olyan komolyan venni, simán el leszel úgy is. Táp alá tegyél be még egy halk ventit, szvsz az számít a legtöbbet ilyen esetekben, nekem is úgy van, és azóta sosem pörög fel max-ra a táp ventije (mondjuk kicseréltem swif2-re szóval akár fel is pöröghetne
)
-
eight
senior tag
válasz
PH-User #26599 üzenetére
Fiatal koromban megőrültem ha nem volt meg mindig mindenből a legjobb, kisebb vagyonokat költöttem a legújabb procikra és egyéb kütyükre. Igazából 4 dologból állt az életem, és mind a 4-et imádtam (Csajok, munkám, haverokkal buli, hardverek).
Most meg szegény öregemberként még mindig c2d-n vagyok, bár az az igazság hogy nekem ez most még elég, ha kell bekapcsolom a ventiket és megkergetem egy kicsit
ui.: na megyek durmizni, jó éjt
-
eight
senior tag
válasz
PH-User #26596 üzenetére
Mert a megcélzott réteg a hobbiból tuningolók voltak, (mint pl te is vagy), és akkortájt mindenki crossfire-t hajtott (pl 2xHD4870), ami meg úgyis csak 8 lehetne a P45-el és akkor még ez volt a legjobb chipset. Szerintem is odarakhatták volna még azt a 8 lane-t de hát sajna nem rakták.
( Egy rossz vinyoról kell adatokat mentenem és kiírta hogy még kb 180óra van hátra
)
-
eight
senior tag
válasz
PH-User #26592 üzenetére
Tudomásom szerint a JR P45-T2RS csak 8 lane megy a NB-től mindkét slot-ig szóval bár maga a P45 chipset elvileg tudna váltani 8x+8x és 16x+0x között, de a DFI mérnökei nem igy varták meg ezt a lapot.
Bár lehet hogy később kiadtak valami verziót amiről én nem tudok és már neked az van...
-
eight
senior tag
válasz
PH-User #26589 üzenetére
Hát az biza ha jól tudom csak x8+x8-at tud, de max majd a RAGE megatexturáinál fogod egy kicsit megérezni, vagy ha egy játékban olyan nagy felbontásra állítod a texturákat ami már sokszorosan meghaladja a kártyádon lévő ram nagyságát. Mai játékokkal 1920x1080-ban szinte nincs külömbség.
Mond már el nekem mi volt a bajod az MSI-vel, nem volt stabil?
-
lipi67
nagyúr
válasz
PH-User #26539 üzenetére
Lehet, valóban jobb lenne. Belőném Neked és 1be menne vissza. Vagy..Ha nem ok együtt, de nálam megy a lap, Nekedadom a Gigát (p45 UD3R), hogy ne szenvedj már, nézni is rossz, hogy mi folyik ott.
Nekem a kis 3300-as cerka 4GHz-en alulfeszelve megy, amire használjuk most a gépet arra még sok is.. -
lipi67
nagyúr
válasz
PH-User #26410 üzenetére
Jajj...
Bakker! Küld már el azt a procit, hogy megnyugodj. ha van alaplapod ami megy is, azt is és küldöm az UD3R-t. Alaplapod nincs neked...sztem..(ha szar a lap szarul kezeli a ramot stb..) Mondtam azt is, DFI-t...ne! Kva jó lap de macerás. Egy szaros g31-be vágd bele. Keveset tud, de stabil. Ha ott gebasz lesz, bár.. Ha egy proci beindul, nem lehet baj. (Intelről beszélek). Ramnál a legnagyobb gubanc a tRD-vel lenne(performance level). Akkor viszont nem is indulna és kb randomként dobna kékhalált. Alaplap vagy táp..Ha közelebb laknál..Bár..Jó lenne már megoldani, mert ami Nálad van..vicc!!!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
PH-User #26401 üzenetére
Hát...nem tudom..A tápot ha elfér, leb@szhatod alulra. Megemeled a lábakat (ház), ahova a táp kerül oda fursz pár lyukat. A DVD mögé is benyomhatsz 1 nagyobb ventit, átfújná az nb-t, ramokat is. Én teljesen átbarkácsoltam a hűtés miatt a házat, sajna valamit valamiért. NB ventik (2 140-es) segítenek a TRUE-nak, hdd fent az égbe stb..[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby rádiós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest