- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
P3TR!CK #31260 üzenetére
Az kellene legalább, hogy ugyan olyan chip legyen rajtuk. Nem ismerem ezeket a memókat, de valószínű hogy különbözőek, így nem tudja dualban kezelni őket a géped.
Ha van rá lehetőséged, azért próbáld ki, teszteld le alaposan (memtesttel és windowsból is), máskülönben 2x4gb vagy 4 u. olyan 2gb-os memória kell neked. (már ha tényleg szükséged van 8gb-ra)
-
eight
senior tag
válasz
P3TR!CK #27129 üzenetére
egyébként gondolom pci-e 100-on van, mert attól is lehet ilyen gond.?
szerk.: @#27136 : annyin
Csak megosztanám a topikkal, hogy múlt hétvégén tuningolgattam egy kicsit a gépet, és aztán ahogy kell a végeredményre ráengedtem mindent amim csak volt. (6 óra prime-blend, memetest, ibt, orthos, aida-stabilitás teszt.. stb...szóval mindent)
Viszont most Pénteken gyerekre vigyáztam, aki ügyes volt és jutalomból játszhatott egy kicsit a Minecraft-al. Már a kezdetektől tolja, (amikor még elég ismeretlen volt), szóval hozzászokott már hogy sokszor lefagy. De most szólt hogy valami baj van. Én elintéztem azzal hogy biztos frissitettek, és ez most valami bug, de aztán ránéztem, és tényleg a feltünően sokszor dobta ki a desktop-ra, meg egyszer reset is lett a dologból.
Jött egy megérzés (én kis korom óta zsigerből kezelem a gépeket
), és adtam egy kis +feszt a procinak. Meggyógyult töle, majdnem lepetéztem.Ha visszaveszem egyel a feszt, akkor is lefut minden létező tesz amit csak akartok, de a Minecraft-nak kell az a kicsi plusz, pedig 20% jobban meg sem kergeti a procit, szóval még csak nem is értelmes a történet, de tényleg, ha nem kapja meg a + feszt, akkor állandóan ledobál a szerverről, vagy csak simán kidob a desktopra.
Szóval csak ennyit a szintetikus stabilitás tesztekről
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
válasz
P3TR!CK #26989 üzenetére
Szia!
Ai OC - Manual
CPU Ratio Control - 9
FSB Frequency - 450
PCIE Frequency - 100
DRAM Frequency - Annyit állíts be, amennyi a memóriád gyári feszültsége
...
...
...
CPU Spread Spectrum - Disabled
PCIE Spread Spectrum - Disabled
...
CPU Voltage: Előbb nézd meg CoreTemp programmal, hogy mennyi a VID, aztán tudom mondani
....Első körben ennyi, de mondom, előbb nézd meg a VID-et!
darál0w - Igen! Kettő és feles ká.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest