Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
kolbi79 #47279 üzenetére
Alaplapod kevésbé tuningbarát sajnos, ebben lesz a szűk keresztmetszeted.
#47277kolbi79: A 100x részét nem tudom hogy lehetne emelni, vagy 38nál magasabbra valahogy (BIOS Update?).
BIOS UD nem fog segíteni. K-s processzoroknál a CPU FSB REFClock-hoz (x100) nem nyúltunk. Annak állítása már kérhet plusz feszültséget is. illetve ott a memória órajeleinek stabilizálására is szükség van. Itt elegendő szvsz a szorzó emelése, de ennél a lapnál a fázisok száma miatt is úgy gondolom ez az órajel lesz a maximumod.
Memóriánál fixáltad a DRAM feszültséget, de ezt tedd meg a CPU feszültséggel is. A gyári alapfeszültségnél kevesebbel is sokszor stabilan beérte a profi 4Ghz-es órajelen is. Volt akinél 1,136V alulreszelve is vígan ment 4Ghz-en, így a hűtés sem igényel különösebb energiát. Először 1,25V-ra lőheted és tesztelhetsz. Ha stabil és órajelben is elérted amit szeretnél (maximumot) akkor alulreszeléssel érdemes eljátszani szerintem.VGA szerintem korrekt a porcihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest