Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asztrofotózás
- SSD kibeszélő
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Önmagában a tüneteim alapján eszembe se jutott volna, hogy Covidos lehetek, home office-ba menjek és teszteljem magam. Azonban egész hétvégén a szüleimnél voltam és ők bizonyítottan Covidosak (anyum már a hétvégén tapasztalta az első tüneteket). Együtt kajáltunk, autóztunk is stb. Ez alapján jó esélyem volt elkapni, főleg ezt a mostani, nagyon gyorsan terjedő változatot (ha igaz, hogy az R0 értéke már legalább 10 körüli). Igazából én csak a hosszú távú, tünetmentes hatásaitól tartok (na meg nem akartam Covidosan edzeni, még ha nem is érzek különösebb tünetet), amúgy nem is érdekelne ez az egész... De úgy néz ki ezúttal is szerencsém volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Jövedelem
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest