Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz EmberXY #40819 üzenetére

Szép időnk van, mire biciklivel elmentem a boltba ráfagyott a kezem a kormányra. A köztéri hőmérő szerint pedig már csak -4 fok volt (éjszaka -7-et is láttam).

Nem biztos, hogy szabadtéren lesz, annyit tudok, hogy egy benzinkúton kell majd keresni elvileg, de a térkép még nem hozta tegnap sem. Ellopni meg nem fogják, errefelé nyáron még az utcán is leengedett ablakkal állnak az autók, a kutyát nem érdekli. Ha valaki valamit elhagy, akkor begyűjtik és kiteszik a helyi csoportba, hogy ezt vagy azt találtak, így-úgy igazolt tulaj átveheti. Mondjuk errefelé rejtett erőforrás sincs, az is egy jó story, hogy miért. :D
    Nekem a ballon az a fejjel lefelé hatalmas nagy 19 Literes műanyag izé. Ez igazából egy óriási szódás patron. Nyáron egyébként rengeteg ilyet pakoltam az étteremben. Mondjuk én ezt a szóda rajongást nem értem (igaz, nem is kávézok), régen én is sokat ittam, de rájöttem, hogy csak puffaszt, meg jön tőle a sav, igazából minden hátránya megvan mint egy kólának, csak éppen még víz ízű is (jó, nincs benne cukor, de nekem ez szerencsére nem szempont :) )

Új hozzászólás Aktív témák