Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #40728 üzenetére
Nyilván ilyen esetben a képek, telefonszámok, különféle account belépések, meg az egész kereken beállítva, sokszor sokkal többet ér mint maga a "vas".
Elhiszem, én is nagyon megbántam, hogy nem hagytam ott a telefont. Ami külön nem volt jó, hogy két autóval jelent meg egy sok fős társaság (én meg egyedül, a fagyos hajnalban) de se azt nem kérdezték meg, hogy cserébe eldobjanak-e valahová, se senkinek nem jutott eszébe, hogy legalább egy 500-assal megdobjon, ha már miatta várok +1 órát egy fagyos téli hajnalon a következő vonatomra, mert ők elkéstek. (azért késtem le a vonatomat mert rájuk vártam).
Egyébként eszembe jutott most egy másik eset is az totál más volt, akkor buliztunk páran Pesten és haverék meg az egyik általam alig ismert Pesti haver csaj összebalhéztak, a csaj lelépett a buliból, de a telót hátra hagyta. Azt juttattam neki vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest