Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
"tevékenységének megkezdéséről szóló állami nyilvántartásba vételét és/vagy a biztosítóval kötött megbízási szerződés"
Hát ez tényleg egyenlő a bankszámla kivonattal.
. Miért nem ezt kérik , vagy nevezzük nevén már a dolgokat , de biztos én vagyok a helikopter
.Mert ebből az user nem fog soha rájönni , hogy lehet ezt kérik a bankszámla kivonat címszó alatt
.pictigjis: majd meglátod neked is milyen nevetséges lesz , ha te kerülsz ilyen helyzetbe.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Az előző kommentedre már nem reagáltam , mert kb olyan mintha egy 5 éves gyerekkel beszélgetnék...
Most is írsz egy orbitális marhaságot , ezt már nem tudom szó nélkül hagyni.Leírtam és mégegyszer leírom , mert látom nem megy át a fejeden:
"Az a bosszantó , hogy az illető munka nélküli volt , hónapokig , most találta ezt a biztosítási melót , ugyebár a biztosító cég nem fogadja el a Wise számlát az utaláshoz , ergo nyitott egy OTP számlát. Na mármost hiába küldte be az utolsó havit az OTP -től amin látszódik az utalás , mivel nincs több számla kivonata ezért , vagy nem ezért , ez a nyamvadt Wise elutasítja állandóan
.Beküldte utána a telefonszámlát* is , nem tudom milyen néven futott az appban , talán egyéb dokumentumok alatt , de azt se fogadták el!
Szóval itt tart , van pár tízezer Ft rajta és nem fér hozzá. Respect .... Tényleg remek rendszerük van."* A telefonszámla a saját nevén van - ezzel kiegészítem most , ez lemaradt.
Sokadjára ennél érthetőbben nem tudom leírni , hogy azokat a papírokat küldte be amit kért a Wise! Ha így sem érted sokadjára , nagyon tudlak sajnálni , mert érdekes a többi kommentelő érti .

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Tényleg nem tudsz szöveget értelmezni vagy direkt trollkodsz?
Leírtam , hogy beküldte az összes papírt amit kértek , de mégis elutasították.
Ha ezután sem érted , nincs miről beszélni veled , mert csak hajtod a saját ....
# cocka: erről beszélek , van egy bizonyos határ ami nem tartozik rájuk.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Mégis mivel?
Idézem magam , ha már a szöveg értése nehezen megy, csak úgy emlékeztetőül számodra:
"Az a bosszantó , hogy az illető munka nélküli volt , hónapokig , most találta ezt a biztosítási melót , ugyebár a biztosító cég nem fogadja el a Wise számlát az utaláshoz , ergo nyitott egy OTP számlát. Na mármost hiába küldte be az utolsó havit az OTP -től amin látszódik az utalás , mivel nincs több számla kivonata ezért , vagy nem ezért , ez a nyamvadt Wise elutasítja állandóan
.Beküldte utána a telefonszámlát is , nem tudom milyen néven futott az appban , talán egyéb dokumentumok alatt , de azt se fogadták el!
Szóval itt tart , van pár tízezer Ft rajta és nem fér hozzá. Respect .... Tényleg remek rendszerük van."Ennél hivatalosabban nem tud az ismerősöm eljárni.
Próbáld már meg értelmezni... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Jah , értem az az óvodás szint , hogy valaki leírja a problémáját , beküld minden hivatalos papírt és elutasítják, mindeközben nemfér hozzá a pénzhéhez.
Szerintem elég jogos a felháborodás!
Te meg ezeket pártolod , respect
Tipik PH! színvonal.A kérdésemere nem tudsz választ adni , csak személykedsz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem érdekel! Semmi közük hozzá akkor sem ! Foglalkozzanak a nagy halakkal , undorító az egész eljárás.
Az a bosszantó , hogy az illető munka nélküli volt , hónapokig , most találta ezt a biztosítási melót , ugyebár a biztosító cég nem fogadja el a Wise számlát az utaláshoz , ergo nyitott egy OTP számlát. Na mármost hiába küldte be az utolsó havit az OTP -től amin látszódik az utalás , mivel nincs több számla kivonata ezért , vagy nem ezért , ez a nyamvadt Wise elutasítja állandóan
Beküldte utána a telefonszámlát is , nem tudom milyen néven futott az appban , talán egyéb dokumentumok alatt , de azt se fogadták el!
Szóval itt tart , van pár tízezer Ft rajta és nem fér hozzá. Respect .... Tényleg remek rendszerük van.Van ennek a kókány cégnek valami elérhetősége , telefonos ügyfélszolgálat , email netán? A magyar telefonszámot már meg se merem kérdezni... Gondolom ez nincs , de minden sz@rt azért el tudnak kérni ...
Jah , közbe most írt , hogy Erste automatából felvette a pénzt , szerencsére ingyenesen volt a felvétel , aztán törli az egészet a francba.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Mi törvényi kötelezettség???
Az hogy egy mezei utalást nem tud elküldeni mert épp szivatja a bank ?? Ráadásul alig használja kb 3 hónapja , max 4.De ehhez meg végképp semmi közük:
De gondolom, hogy szerinted ez is normális.
Arról nem beszélve hogy nem milliókról van szó....
Érdekes nem védem az OTP -t de az miért b@sztat ilyenekkel ?
Az alsó bekezdés azért fontos - amit nem akarok elhinni , hogy magyarázatra szorul -
az egyik fióknál másképp működik mint a másiknál. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Csak tudod az az érdeke hogy a f@szért kérik ismét???

Azt meg sem említem , hogy töltött fel , de mivel egyéni vállalkozóként dolgozik egy biztosító cégnél, ezt valahogy nem akarja elfogadni ez a tökkel ütött Wise, mivel nem kap bérpapírt , csak bankszámlára jön a "fizetése" , ergo csak bankszámla kivonatot tudott beküldeni.
Ezt válaszolták:
"A fiókod további használatához igazolnod kell a jövedelmedet.
Észrevettük, hogy még nem töltöttél fel új dokumentumokat a jövedelmed igazolására. Örömmel segítünk ebben, ezért íme néhány válasz a folyamattal kapcsolatos gyakori kérdésekre.Miért nem fogadta el a Wise a dokumentumodat?
Ez azért van, mert nem tudtuk arra használni, hogy teljes mértékben megértsük, honnan származik a pénzed. Koppints az alábbi gombra, hogy pontosan megtudd, mi volt a probléma, és tölts fel új dokumentumokat."
Honnan származna mégis b+ , ott van az utalásnál , kitől jött.
Aztán itt van ez is , csak adaléknak , ami az előző posztban is benne volt:
"Jah az is érdekes hogy én át tudom írni a lakcímem , bele tudok klikkelni a mezőbe , az övének szürke a mező része és nem tudja átírni a lakcímet. Ez is milyen már..."
-
WhiteWalker
nagyúr
Valaki tudja mi történik a Wise-vel?
Konkrétan egy ismerősöm nem tud fogadni pénzt (függőben van) és küldeni sem tud.
Kérték igazolja magát , bankszámla kivonatokkal meg valami más dokumentummal.
Egyszer első regisztráció alkalmával ezt eljátszották, most miért csinálják ismét?? Tegnapig működött, most itt cseszekszik vele.
Jah az is érdekes hogy én át tudom írni a lakcímem , bele tudok klikkelni a mezőbe , az övének szürke a mező része és nem tudja átírni a lakcímet.
Ez is milyen már.... -
WhiteWalker
nagyúr
Pénzt lehet feltölteni a Wise számlára automatából?

-
WhiteWalker
nagyúr
Megértem , hogy próbálják kiszűrni ezeket a pénz mosodákat így , csak meglepődve láttam , hogy ilyet kérnek, mivel nem találkoztam még ezzel a vizsgálattal , mert pl a Revolutra mikor regisztráltam néhány hete , ott nem volt ilyen , sőt a pár napos Wise regisztrációm után sem.
De mivel beküldte a számlakivonatot, pozitívan elbírálták , rendben volt , így már tudja használni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Bőven 100 ezer Ft feletti volt
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi szépen. Ma megtaláltuk ezt az emailt és feltöltötte az OTP bankszámla kivonatát és megjött a tegnapi "szüneteltetés" alatt lévő összeg.
Már küldött és fogadott is pénzt a Wise appon , úgy néz ki megoldódott a dolog.
Köszönöm mégegyszer

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Nem értem hogy tőlem miért nem kértek ilyet.

Ezeket hol lehet megnézni hogy miket kértek? Emailben küldték ? Mert azt se tudja miket kértek pontosan.
Egyébként köszönöm a segítséget

-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok.
Hátha tudtok segíteni Wise-vel kapcsolatban. Nem nagyon pörög a topic , de hátha jön válasz.Szóval regisztráltam a Wise-re , nálam rendben van , tudok utalni,fogadni , semmi gond.
Ellenben , küldtem meghívót az ismerősöknek, ő is regisztrált, rendelt fizikai kártyát is. Elvileg rendben van a profilja , ott van a Wise számláján a kezdeti 6000ft is.
Viszont mégis adódik probléma , mégpedig át akart utalni pénzt (nagyobb összeget ) a saját OTP számlájáról a Wise-re és kért a Wise mindenféle közüzemi számlákat még más egyebet is. Nem értette , én sem , végül vissza ment az összeg az OTP számlájára.
Majd ma ismét kisebb összeget próbált a Wise számlára utalni , de jelenleg az utalás "szüneteltetve" van , ez a felirat szerepel jelenleg az utalás feldolgozása mezőben.Nem tudjátok mi lehet a baj?
Nálam minden okés , nála meg igazából nem megy semmi. Valami ötlet

Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Miért nem ezt kérik , vagy nevezzük nevén már a dolgokat , de biztos én vagyok a helikopter
.
.Beküldte utána a telefonszámlát* is , nem tudom milyen néven futott az appban , talán egyéb dokumentumok alatt , de azt se fogadták el!