- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
Szerintük inaktív a számlám. Ha szeretném megtartani csak jelentkezzek be. A dátum a szerintem a holnapi nap akar lenni. Kíváncsi leszek mi lesz. Ha bezárják felveszem velük a kapcsolatot. Úgy gondolom hogy ez egy félrement Email. Ezért írtam hogy viccesek.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
Az hogy napi szinten használatban van a Wise. (Meg a dátum is.) A fizetésem is erre jön.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
tng
tag
Volt olyan ismerős, akinek 2 hét volt, mire egy "gyanús" 50 eurós oda-vissza utalás után lezárult a folyamat. 4x kérték be tőle a papírokat, még másik banknál vezetett folyószámlájához is kértek kivonatot. Ez eléggé megijesztett. Én aláírtam egy adásvételi szerződést, amiben határidők vannak, és szeretnék biztosra menni. Annál többet szerintem nem tudok tenni, hogy kérek ki NAV-os jövedelemigazolásokat, ha esetleg majd kéne. Érdemes lehet egyébként előre írni a supportnak?
-
eckerol
újonc
Nálam is be van kapcsolva a két faktoros, szerintem ezek a csalók pont azért használják az Alit, mert ott alapvetően alacsony összegű tranzakcióknál nem kéri a két faktorost, nem tudom nálad hogyhogy kérte mégis. Az üdvözlendő, ha azóta változtattak valamit az Alinál, de ezt erősen kétlem. Egyébként nekem ma délután visszautalták mindhárom tranzakciót, abszolút jó tapasztalat.
-
-
-
fecus
őstag
Köszi. De nem azért elkerülő, hogy csak az egyikben kelljen megfizetni?
Na, mindegy majd beírom kamatként. Ha meg kint már levettek 30%-ot akkor itthon nem kell semennyit fizetni a15%-hoz. Most már csak a szochót kell kikutatni![ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
törölt tag
-
Gardaai
senior tag
"Elképzelhető tehát, hogy Eszter egy ilyen hamisított Wise oldalra lépve nézte meg az aktuális egyenlegét..."
Ez a része nekem nem kerek. Hogy nézhetem meg az egyenlegem egy kamu oldalon?
Azt csak tudom nagyjából, hogy mennyi pénz volt rajta, ha nem is pontosan. Nagyon nehéz belőni a csalóknak, hogy a valós egyenleghez közeli számokat mutassanak.
Arról nem is beszélve, hogy a Google ezt szinte azonnal kilövi, ha hirdetés lett volna Wisse.com címmel vagy hasonló. Már az engedélyeztetési rostán kiesik.
Jó lett volna még tudni, hogy milyen eszköz, mert ha iOS és MacOS-ről beszélünk, megint rengeteg kérdést felvet.
Ennek a cikknek annyira értelme volt, hogy ha bármi történik a pénzünkkel, akkor írjunk az összes létező support és kapcsolatban lévő létesítménynek leveleket, e-maileket.
Már ha ez nem lenne egyértelmű, akármekkora összegről is van szó.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Maximus43
tag
Alapvetően én már nagyon régóta használom, amióta magyar számlaszám is van, már több 10m átment rajta. Cégként is használom.
A hitel az újdonság.
Jelenleg a hitelszakértők fele azt mondja hogy mehet a menet, a másik fele hogy nem ( nem láttak még ilyet )
Ügyvédek szintén 50-50, illetve bankok is ( bár egy olyan ügyintéző sem volt aki tapasztalatból beszélt volna )ツ 12 éve tag
-
Noxy
veterán
nulla információ
Mondjuk én ha csak a terhelés összeget látom, már abból tudom, hogy Netflix, YT Premium, vagy az Apple (iCloud+) emelte le a számláról.
Lehet hogy nálad több van oszt nem bírod fejben tartani.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Krethx
aktív tag
Ha összeget látsz a free helyett váltsd át jobbra található Fast & easy transfer-t
Balance transfer fee-reMac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Gardaai
senior tag
Ismételni úgy is lehet, hogy újra elutalod ugyanazokkal az adatokkal.
Konkrétan nem írtad le, hogy az Utalás megismétlése opcióval küldenéd.
Azért sem volt egyértelmű, mert ha én rányomok, hogy Utalás megismétlése, akkor nem az a felület fogad amit küldtél.
De lényegtelen.Nem tudom mitől lehet nálad, én végig nyomkodtam a korábbi utalásokat, mind ingyenes. iPad, iPhone, android és weben is.
[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
Még utána meg kell erősíteni. Azért két lépcsőben csak nem nézi be az ember.
Egyébként rossz utalási móddal indítod.
Van két opció, a bekarikázottal kell indítani:
Ha a felsővel indítod, akkor van díja. Ha viszont rámész az opciókra, ott lesz az ingyenes is, viszont az ahogy írja is a Wise egyenleget használja. Mintha az első lépésben a bekarikázott opciót választanád.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
cocka
veterán
Az első opció elég egyértelmű, küldesz az egyenlegedről pénzt vkinek a folyószámlájára.
De a második az mi a franc?
A saját folyószámlámról leginkább csak forintot tudok küldeni, de hogy tud a Wise hozzáférni a folyószámlámhoz azért, hogy valaki másnak a folyószámlájára utaljak? Nem értem, hogy jön az egész a képbe. Még ha devizaváltásról van szó, akkor se tiszta.
Hogyan hagyható ki az egészből az a lépés, hogy a folyószámlámról a Wise egyenlegemre kerül a pénz?
-
Oliverda
félisten
Nem véletlenül van így. A Revolut is a zsebek értéke alapján állítja sorrendbe az egyes pénznemeket, ami szintén nem véletlen. Pár éve még tetszőleges lehetett rendezgetni őket, de úgy fest, a többség számára így a jobb, aminek az lehet az oka, hogy automatikus devizakonverziónál mindig a legnagyobb értékű zsebből vált.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
spiritex
veterán
Ezzel kapcsolatban merül fel bennem az a kérdés, hogy amikor nyitottam a magánszámlát meg kellett jelölni, hogy mire fogom használni, és volt olyan lehetőség, hogy freelancer (szabadúszó) vagyok és az egyes munkáim ellenértékét fogják a számlámra utalni. Szóval nem értem, hogy ha ez egy létező válasz, amit ők adnak meg, akkor hogyan szúrhatna nekik szemet?
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
CsME
újonc
Ez egy Zrt.
Sberbankban volt a hivatalos számlánk, de a SBERBANK megszünt, így átmenetileg ezt használtuk főszámlának.
HIBA VOLT. NAGY HIBA.
Sok-sok nullával bíró összeget STOPolnak.
Nulla magyarézat. Nulla érdemi válasz.
Még a felügyeleti szervük elérhetőségét sem közlik.
Az üzletszabályzatukra hivatkonak, mint jogforrás (§9.1)
Ez kb olyan, mintha a szomszédomat a sját házirendemre hivatkozva szeretném kizsebelni.E.M.
-
Oliverda
félisten
Nekem november végén egy hónapot adtak erre personal accountnál.
Addig ugyanúgy tudtam használni a fiókot, semmilyen korlátozás nem volt. A kért dokumentumokat kb. 15 perc alatt feltöltöttem, másnap jött az e-mail, hogy jóváhagyták az adatokat.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Noxy
veterán
Miért ne foglalkozna. Nézd meg jobban a +Nyiss meg menüt --> Egyenleg --> Keresés: rom
Még szerencse hogy azért gagyi Ft számlát lehet.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!