-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Sziasztok!
Usd-ben kapom a fizetésem, és egy Wise számlára érkezik, ott szoktam átváltani forintra, ezzel a kártyával vásárlok, elég sokat használom, de utalgatni ritkán szoktam. Most egy ingatlanvásárlás miatt 12 millió forintot kéne elutalnom róla, és fontos lenne, hogy gondtalanul átmenjen az összeg az eladó számlájára. Eddig nagyjából 1 millió forint volt a legnagyobb összeg, amit innen elutaltam, és nem volt semmi probléma, de hallottam/olvastam többször is olyat, hogy ilyen nagyobb összegeknél van, hogy a Wise gyanút fog, és parkoltatja a tranzakciót, amíg 172 ezer dokumentumot be nem mutatsz nekik, hogy nem vagy bűnöző, nem mosol pénzt, stb. Kiemelten fontos lenne, hogy ne kelljen ezen heteket/hónapokat kínlódni. Lehet ilyenkor tenni valamit megelőző jelleggel? Egyáltalán reális ez a félelem? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- SzoftverPremium.hu
- FIFA 16 Playstation 4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest