Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Sziasztok!
Usd-ben kapom a fizetésem, és egy Wise számlára érkezik, ott szoktam átváltani forintra, ezzel a kártyával vásárlok, elég sokat használom, de utalgatni ritkán szoktam. Most egy ingatlanvásárlás miatt 12 millió forintot kéne elutalnom róla, és fontos lenne, hogy gondtalanul átmenjen az összeg az eladó számlájára. Eddig nagyjából 1 millió forint volt a legnagyobb összeg, amit innen elutaltam, és nem volt semmi probléma, de hallottam/olvastam többször is olyat, hogy ilyen nagyobb összegeknél van, hogy a Wise gyanút fog, és parkoltatja a tranzakciót, amíg 172 ezer dokumentumot be nem mutatsz nekik, hogy nem vagy bűnöző, nem mosol pénzt, stb. Kiemelten fontos lenne, hogy ne kelljen ezen heteket/hónapokat kínlódni. Lehet ilyenkor tenni valamit megelőző jelleggel? Egyáltalán reális ez a félelem? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fogyjunk le!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest