- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Home server / házi szerver építése
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Mikor tavaly utánkérdeztem, akkor 3 feltétele volt a számlanyításnak. 1. lakcím, 2. munkaviszony, 3. tanulói jogviszony (vagy-vagy feltételek nyilván). Nem tudom ezt mennyire válogatja bank, az is lehet, hogy néhányan nem szimpatizálnak a magyarokkal és nem engedik nyítni, ha nincsen lakcíme...
vendingo: Ha nem ragaszkodik magyar bankhoz, akkor tudom javasolni a Fio banka-t. Eredendően Cseh bank, de Szlovákiában is jelen van, és a Magyar határon még lehet is kifogni magyar ügyintézőt akinél meg tudod nyítni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Túraautó topik
- Brave
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest