- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
krixi
újonc
köszönom szepen, en is igy ertelmezem. Raadasul Kanadaban mar levontak az adot az öröksegbol, igy otthon emiatt mar nem kell adoznom. Azonban a Wise-on keresztüli utalassal voltam zavarban, hogy magaert a transzferert kell-e adoznom/bejelentenem barmilyen adohatsagnak.
Idöközben, megtudtam, ugy nez ki, Magyar Allamkincstarnak van egy külföldi devizanemben nyilvantartott szamlaja, ahova barmilyen külföldi devizaban lehet utalni, igy a biztonsag kedveert most kihagynam a Wise-t (annak ellenere, hogy lehet az atvaltassal kicsit jobban jarnek), de nem rizikozom be es direktbe az MNB szamlaszamot adom meg az utalashoz.Viszont ettöl az ügytöl függetlenül, most tenyleg elgondolkoztam, hogy adozott jövedelmet/örökseget/megtakaritast stb, ha a Wise-t veszem igenybe a jövöben kölföldi utalashoz, akkor magaert a szolgalgtatas igenybeveteleert kell-e barmilyen adot fizetnem (valahol)..
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest