Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- OLED TV topic
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
Sziasztok!
Ez az újítás egy remek hír lehet, ha szeretnének esetleg valamilyen versenyt a többi "magyar" bankkal, mert az azonnali utalások bevezetése óta a bankok többsége nem nagyon hozott olyan csomagot, ahol kedvezőek az utalások, (ha igen, akkor azoknak van havi díja) mert a 340 Ft nem sok milliós utalásoknál, sőt, de kis összegnél nem versenyképes.
Értem én, hogy jelenleg nem kell illetéket fizetniük millió után, de ez változhat. Persze lehet nem is céljuk, hogy versenyezzenek, de azért esetleg lehet reménykedni, mivel ez is egy nagy hír volt.Kérdés még, hogy pl másodlagos azonosítót is hozzárendelhetek a számlához. Hiszen elvileg az is ehhez a részhez tartozik, akár fizetési kérelem opció beleintegrálni. Szóval vannak lehetőségek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Arc Raiders
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem én, hogy jelenleg nem kell illetéket fizetniük millió után, de ez változhat. Persze lehet nem is céljuk, hogy versenyezzenek, de azért esetleg lehet reménykedni, mivel ez is egy nagy hír volt.