- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
janosibaja #4 üzenetére
Jó lenne konkrétumokat tudni. Ha asztali gép, akkor csak kinyomod a tápot vagy kihúzod belőle, benyomod a power gombot, hogy kimenjen a maradék áram, leszeded a gép oldalát, aztán rádugod az ASRock TPM modult, ami ehhez a laphoz való. Az alaplap leírásában - amit a gyártó oldaláról is le tudsz tölteni PDF-ben - meg lehet találni, hogy pontosan hova kell dugni, és általában azért hagynak ki egy tüskét, hogy ne tudd fordítva rádugni. Utána úgy sejtem, hogy a bitlocker feloldó kulcsot be kell vinned valahogy a TPM modulba, hogy működjön ezzel a lappal is, de könnyen lehet, hogy a Windows megcsinálja ezt is helyetted miután egyszer kézzel beütötted a bitlocker kulcsot. A rendszert Windows-nál célszerű újrarakni, ha ilyen nagy hardver változás van, mint alaplap, bár én legutóbb a Win7-emre csak leszedtem az előző lap driverét mielőtt kicseréltem és feltettem az újét utána. Vagy az is lehet, hogy csökkentett módban indítottam, és úgy töröltem a régit, már nem emlékszem, de rendszert nem raktam újra.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #4 üzenetére
Megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 41mm ezüst alumíniumtok 2 év Apple garancia
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest