Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Házi hangfal építés
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
Nem találtam az Asrock alaplap leírásában. Mondjuk lehet, hogy bonyolult is lenne leírniuk, hiszen az alaplap gyártója nem tudhatja, hogy én milyen procit rakok bele (Intel 7).
Szerintem aki nálam ügyesebb, az rájön, de én azt sajnálom, aki úgy próbálja majd frissíteni a Win 10-et, hogy nyom egy entert, arra meg az jön válaszként, hogy az ön gépét nem lehet frissíteni.
Pedig a világ legelterjedtebb oprendszeréhez nem kéne szakértőnek lenni egy sima frissítéskor, hanem a Józsi bácsinak is menni kellene.
-
janosibaja
őstag
Mint felvilágosítottak, az volt a hiba, hogy az Asrock UEFI-ben a Security fülön el kellett mennem az Intel Platform Trust Technology opcióra és azt is Enabled-re állítani.
Hát, ha ezt egy mezei juzer magától kitalálja, akkor kitérek a zulu marhapásztorok hitére. Ha egy kis jóérzés lenne a Microsoftban, akkor a remek telepítési segédprogramja legalább azt kiírhatná, hogy merre keressük a probléma megoldását. Velem annyit közölt a program, hogy a gépemre nem települhet Win 11. Basszus.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja
üzenetére
Megoldódott.
-
janosibaja
őstag
Szia, kösz, hogy foglalkozol a témával. Nekem az egy hónapja vásárolt gépem Asrock alaplapján van egy "1 x SPI TPM Header", de TPM úgy nézem, nincs.

Ha jól értelek, felejtsem el az alaplapot, mert nincs szerviz, amelyik betenne egy ilyen modult? Én nem értek a hardverhez, nem tudom megcsinálni.
Gyakorlatilag telepíthetem miatta újra a gépet, mert alaplap csere után nem nagyon lesz más lehetőségem, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Gyúrósok ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Windows 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest