- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Raspberry Pi
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
janosibaja #4 üzenetére
Jó lenne konkrétumokat tudni. Ha asztali gép, akkor csak kinyomod a tápot vagy kihúzod belőle, benyomod a power gombot, hogy kimenjen a maradék áram, leszeded a gép oldalát, aztán rádugod az ASRock TPM modult, ami ehhez a laphoz való. Az alaplap leírásában - amit a gyártó oldaláról is le tudsz tölteni PDF-ben - meg lehet találni, hogy pontosan hova kell dugni, és általában azért hagynak ki egy tüskét, hogy ne tudd fordítva rádugni. Utána úgy sejtem, hogy a bitlocker feloldó kulcsot be kell vinned valahogy a TPM modulba, hogy működjön ezzel a lappal is, de könnyen lehet, hogy a Windows megcsinálja ezt is helyetted miután egyszer kézzel beütötted a bitlocker kulcsot. A rendszert Windows-nál célszerű újrarakni, ha ilyen nagy hardver változás van, mint alaplap, bár én legutóbb a Win7-emre csak leszedtem az előző lap driverét mielőtt kicseréltem és feltettem az újét utána. Vagy az is lehet, hogy csökkentett módban indítottam, és úgy töröltem a régit, már nem emlékszem, de rendszert nem raktam újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest