Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Nem értem miért nyomatékosítod az ismert tényeket ismételten nekem. Ez gyakorlatilag a kezdetek óta így van, az új technikák viszont szinte megduplázzák az openwrt-s sebességet. Általában le szokott írva lenni, hogy mire készüljön aki át akar térni. Mindkét érintett hozzászólásomban leírtam, hogy nem ez lesz a szűk keresztmetszet.
-
xabolcs
őstag
Szia!
Az a stripped firmware pont az OpenWrt -> gyari visszaallitashoz keszult: beadod a LuCi frissitofeluleten es varod a hatast.
Ha tenyleg 18.06.x van a routeren, akkor nezz be a tuzfalbeallitasokba, s keress "flow-offload" felirathoz tartozo jelolonegyzeteket! A szoftveres reszet jo lenne, ha tudnad engedelyezni.
Ha engedelyezve van, akkor a juppin-fele semmiben sem lesz kulonb. A gwlim fele fastpath az persze gyorsabb lesz, de szerintem ugyanugy messze a gigabittol, mint a netfilteres flow-offload.
Ellenben, ha most kapcsolod be, akkor konnyen lehet, hogy a flow-ofloaddal elered a gigabites NAT-olast.
Szerintem nincs ertelme a manual tuningnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex