-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissapka
csendes tag
Kedves Mindenki!
Köszönöm a közös okfejtést, örömmel olvastam a hozzászólásokat és igen sokat tanultam belőle!
Még délelőtt felhívtam jómagam is a T-mobile-t, ugyan azt mondták nekem is, mint intruder2k5nek
Lakossági előfizetőként egyáltalán nem, céges előfizetőként (természetesen külön díj ellenében!!!) biztosítanak fix ip címet. Nem tudom milyen üzletpolitika ez náluk, de enyhén szólva is nevetségesnek és szánalmasnak tartom. Pfff... hiszen mégiscsak 2014-et írunk...
A vpn-t meggondolom, bár sajnos nincs jelenleg még egy hasonló routere kollégámnak. A T-s stick sem most lett megvéve, az adott volt neki. Ha másképpen nem megy javasolni fogok neki egy másik, "ügyfélbarátabb" szolgáltatót.
Mindenkinek köszönet: Kissapka
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- EAFC 25
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövedelem
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest