- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
miky0979
újonc
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni pár kérdésben,nagyon nem vagyok otthon a routerekben, sőt egyáltalán nem! Egy ilyen routert vennék én is.Jelenleg egy T-hom által kapott modemes wifi routerem van, huawei azt hiszem,optikai kábelen jön minden egybe.Csakhogy a készülék nem adja le a maximális sávszélességet wifin keresztül ami 30 mbit/s ,nekem csak 15 mbit/s jön, a szerelő szerint ez így ok,azt mondta venni kell egy wifi routert és minden ok lesz.Szóval kérdésem, ha összekötöm a modemes routerel jól fog működni? külön tárcsázza magát a routerem vagy a modem csinál mindent, és az én routerem csak switch féle lesz, jó lenne ha külön tárcsázná magát mert észre vettem ha megy a torrent és nézem a tévét is akkor csatorna váltáskor beszaggat egy pillanatra az adás.Illetve akinek van már ilyen készüléke érdemes megvenni ezt, jól megy a torrent nem szaggat, nem dobja le a netet? Olvastam 2.5 és 5 Ghz is megy, a készülék saját maga vált a szükséges Ghz-re vagy nekem kell állítgatni rajta?Elsőre így ennyi előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest