Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• miky0979

újonc

Sziasztok!
    Remélem tud valaki segíteni pár kérdésben,nagyon nem vagyok otthon a routerekben, sőt egyáltalán nem! Egy ilyen routert vennék én is.Jelenleg egy T-hom által kapott modemes wifi routerem van, huawei azt hiszem,optikai kábelen jön minden egybe.Csakhogy a készülék nem adja le a maximális sávszélességet wifin keresztül ami 30 mbit/s ,nekem csak 15 mbit/s jön, a szerelő szerint ez így ok,azt mondta venni kell egy wifi routert és minden ok lesz.Szóval kérdésem, ha összekötöm a modemes routerel jól fog működni? külön tárcsázza magát a routerem vagy a modem csinál mindent, és az én routerem csak switch féle lesz, jó lenne ha külön tárcsázná magát mert észre vettem ha megy a torrent és nézem a tévét is akkor csatorna váltáskor beszaggat egy pillanatra az adás.Illetve akinek van már ilyen készüléke érdemes megvenni ezt, jól megy a torrent nem szaggat, nem dobja le a netet? Olvastam 2.5 és 5 Ghz is megy, a készülék saját maga vált a szükséges Ghz-re vagy nekem kell állítgatni rajta?Elsőre így ennyi előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák